2777
2789

سلام خوبید خوشید 

یه سوال داشتم 

یه دختر خانمی  مجرد (دوستمه اسم نمیگم )

توسن 15 سالگیش عاشق یکی میشه تقریبا تا 17 سالگی باهمن 

رابطه جنسی از (معقد-پشت )داشته 

از این اقا جدا شد

به شدت افسردگی میگیره حس تنهای .... ازاینجورا حسامیگیره

تواوج تنهایش یه اقای سن بالا  میاد تو زندگیش 

با کلی دروغ حرفای عاشقانه کلی امید به این دختر خانم نزدیک میشه بازم بهش دست درازی میشه

خودشم میگه ک راضی نبود  ولی گفت اگه این کارو نکنی ولت میکنم ..... 

این دختر خانمم ترسید 🤦🏻‍♀️

این اقا این دختررو ول میکنه  

.......

خلاصه بگم 

این دختر الان عذاب وجدان داره ب شدت حس گناه میکنه 

و میترسه خانوادش بفهمن 

و میگه اگه ازدواج کنم باید بهش بگه؟

چه راهی مَدنظرتون؟

خواهشا حرف بد نزنید فقط راهنمایی بشه 

اونم انسان اشتباهی  کرد پشیمون 

میگه میخوام توبه کنم به خدا بگه غلط کردم ببخشه 

حجابشو درست کنه نمازشم بخونه ـنزدیک هیج پسری نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ازدواج کرد نگه

گذشتش به خودش مربوطه

توبه کنه دیگه هم از این غلطا نکنه😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

حضرت علی میفرمایند اگرشب دیدی طرف گناه کرد صبح به اون چشم نگاهش نکن .ان شاءالله عاقبت بخیر بشن دوستتون 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

خداوند ارحم الراحمینه ان شاءالله میبخشه بنده چیکارست

من محجبه هستم ولی نظر شخصیم این هست که نگه اگه واقعا دیگه تکرار نمیکنه نگه چون تصویر خوبش ممکنه خدشه دار بشه به‌خصوص از همون اول باز این نظر منه

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

به يك معرف يا واسطه ازدواج دوستت رو معرفي كنين تا زودتر ازدواج كنه

ببخشيد واضح ميگم الان كه تجربه رابطه داشته شايد سختش باشه تا سن بالاتري تحمل كنه و چه بسا فردا روز از روي كمبود محبت و تنهايي دوباره اغفال بشه،خودشو به درس و كار مشغول كنه 

خدا بخشنده است انشالله بخت خوب و همسري شايسته نصيبش بشه و از گذشته و آفت هاش دور بمونه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️