2777
2789

تا وقتی ک اون رمز یادت بیاد

اگه دیگه هیچوقت روبه‌راه نشدیم چی؟اگه هواش از سرمون نیفتاد،اسمشو گذاشتیم رو بچه‌مون و با هربار صدا کردنش صدبار مردیم چی؟اگه لبامون لبای هرکی جز اونو پس زد چی؟اگه موهامون دستای هرکی جز اونو رد کرد چی؟اگه تا آخر عمر هیشکی مثل اون قشنگ صدامون نکرد چی؟اگه دیگه هیشکی مثل اون نگامون نکرد چی؟! اگه شب تولدش انقدر بغض کردیم که از چشمامون غم بارید چی؟اگه شب عروسیمون آهنگی که واسمون می خوند پخش شد و پاهامون سست شد چی؟!اگه رفتیم پاتوق همیشگی‌مون، با دلبر جدیدش دیدیمش و رنگ از رخمون پرید چی؟اگه انقدر اون لباس سفید نرمه که از حراجی های بغل پارک لاله واسمون خریدو پوشیدیم که پوسید چی؟اگه عطرش از لباسی که جاگذاشته پرید و بوی تنشو یادمون رفت چی؟اگه یهو زد به سرمون رفتیم عکس چشماشو خالکوبی کردیم رو مچ دستمون بعد هی زل زدیم بهش گفتیم: "خیلی میخوایمت دلبر" چی؟اگه دیگه قرص آبی‌ها هم صورت قشنگشو از جلو چشمامون نبرد و همه‌جا دیدیمش چی؟اگه تا آخر عمرمون دیوونه‌ش موندیم چی؟؟؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوگل سرچ کن مشکلتون  بنویس ببین چی گفته.  منم ایتا دارم ولی رمز ندادم

همینکارو کردم گلم بعد پشتیبانی ایتا گفت ک باید اهراز هویت کنم دیگه بیخیالش شدم چون یجورایی هم کارت ملی ندارم اسمم رو عوض کردم ثبت احوال هنوز کارت ملی درست نمیکنه برا اینا ک اسمشون رو عوض میکنن 

همینکارو کردم گلم بعد پشتیبانی ایتا گفت ک باید اهراز هویت کنم دیگه بیخیالش شدم چون یجورایی هم کارت م ...

ای والای شما کنی یا من شمام واقعا؟؟؟

منم کد دو مرحله ای گذاشتم حالا یادم رفته و از همه جالبتر منم اسممو عوض کردم و فعلا کارت ملی ندارم شما بالاخره چیکار کردی؟؟ بدبختی من گوشی قبلیم ک روش ایتامو داشتم هم دو روز پیش سوخت حالا میخاک رو گوشی جدیدم نصب کنم هی ارور میده

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
ای والای شما کنی یا من شمام واقعا؟؟؟ منم کد دو مرحله ای گذاشتم حالا یادم رفته و از همه جالبتر منم ا ...

با ی شماره دیگه رفتم تو ایتا

میگفو اگه حساب خودتو میخوای باید اهراز هویت کنی کارت ملی رو بگیری جلو صورتت و مشخصاتت رو بگی و منم اسمم و عوض کردم هنوز کارت ملی جدید بهم ندادن بیخیالش شدم

ای والای شما کنی یا من شمام واقعا؟؟؟ منم کد دو مرحله ای گذاشتم حالا یادم رفته و از همه جالبتر منم ا ...

والا هر دفعه رفتم برا کارت ملی گفتن سایتش باز نشده خیلی بده کارت ملی ندارم 🫠فقط ی کاغذ بهم دادن ک برای کارهای اداری استفاده کنم