2777
2789
عنوان

امروز شوهرم گفت من که نباید خودم وقفت کنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 31 پست
دقیقا منم اینقدر بهش حرف زدم ولی بابت تایم کاری واقعا نمیدونم چه کار کنم راضی بشه

نمدونم ولی هرچی هم گفت نگو چشم چون خودش اون حرف زده! با توجه به تجربم میگم 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معادل حقوقی که میخوای کار کنی رو بگو آقا کارت به کارت کنه واست،حالا که دوست نداره شما کار کنی 

کارت به کارت میکنه ولی میخوام نباشه این روند

چون نرد سالاره و من دهنشو سرویس کردم برای کار تا تونستم پیش برم

بابا راننده دارم خدا شاهده یا خودم میرونم ولی اینقدر خودخواه که اینطوری میگه 

پس بگرد ببین از چی راضی نیس راستش من معتقدم ادم ازدواجم میکنه باز باید یه حریمی داشته باشه و کار هایی ک دوس داره انجام بده مثل سر کار رفتن و خونه دوستا رفتن و اینا تو هم به شوهرت بگو 

کارت به کارت میکنه ولی میخوام نباشه این روند چون نرد سالاره و من دهنشو سرویس کردم برای کار تا تونست ...

عزیزم اگه کارت به کارت میکنه،خب همون ۳ روز رو برو 

آدم کار میکنه واسه چی،پول دیگه

اون ۳ روزم کافیه واسه تو اجتماع بودن 

بله دقیقا همین بوده اینقور گفتم چشم که اینطوری شده

آره بابا خودشون گردش و دویت و کارسون به جاست. مطابق همون رفتار کن 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
پس بگرد ببین از چی راضی نیس راستش من معتقدم ادم ازدواجم میکنه باز باید یه حریمی داشته باشه و کار های ...

والا گیرش به خودش ربط داره نه به من اینقدر مراعاتش کردم خستم شد

عزیزم همش سه روزه کجای زندگی رو میگیره

بستگی به مشورت با همسرت داره. اگر ادم خوبیه بخاطر یه حرف یا سه روز کار زندگیتو خراب نکن

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

عزیزم اگه کارت به کارت میکنه،خب همون ۳ روز رو برو  آدم کار میکنه واسه چی،پول دیگه اون ۳ روزم ...

خوب کارت به کذرت واسه نرفتن نه واسه فقط سه روز رفتن

کلا با کار مشکل داره و چون میرم اینطوری میکنه کلا خودخواهه

خوب کارت به کذرت واسه نرفتن نه واسه فقط سه روز رفتن کلا با کار مشکل داره و چون میرم اینطوری میکنه ک ...

ای خواهر ماها چقدر مظلومیم

هیچوقت نتونستم سلیطه بازی دربیارم،حالا بیا جاریمو ببین،برادر شوهرم مثل سگ از زنش و خانواده ش میترسه،جاریم بگه بمیر،میمیره...دور از جون انقدر سلیطه ن،حتی مادرشوهرم ازشون میترسه 

زندگی که اینطوری بخواد باشه همون بهتر خراب شه

همیشه چیزای بزرگ عامل دعوا نیستن.

مثلا میبینی طرف زندگیش خوبه، خودش داره مثل زغال باد میزنه آتیش روشن کنه.

بچه های اینجا نمیدونن شما چی خواستی و چه اتفاقی افتاده، چه رفتارایی دارین باهم... که همسرت گفته من وقف نمیکنم.

تو میگی کار کنم، اکثر ادمای اینجا انقدر مشگل دارن به هر کی میرسن میگن برو کار کن، پول در بیار. در حالی که ممکنه تو مشکل مالی نداشته باشی و بجای کار بتونی کلاس بری و ...

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم