2777
2789

اینقدر ناراحت شدم!واقعا این بیشعوری نیست؟

من یه خواسته ای داشتم و قرار بود منو جایی ببره برداشته بهم میگه تمام تایم من رفته به کارهای تو من که نمیتونم خودمو وقف تو بکنم !گرفتم ج....ر....دادم (ببخشید بی ادبی کردم)ولی هنوز ناراحتم شنا بودی چی جواب میدادی؟تازه ساعت ماریمو میخوام بیشتر کنم راضی نمیشه حقوق خوبی هم میگرم راضی نمیشه بیشار کنم فقط هم عصرهاس تایم کاریم ولی راضژ نمیشه خیلی خودخواه چطور راضی کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزاره! برو دستت تو جیبت باشه یهو دیدی همش به خواسته اونبودی هیچی برای خودت نداری! توام تایم نزار وقتی اینطور میگه

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

خب توام کارت عصره، اگر بخوای صبح هم بری، میشی دقیقا عین حرف شوهرت که خودتو وقف زندگی نمیکنی و بیشتر زمانت سرکاری. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

خب چرا اسنپ نمیگیری یا رانندگی یاد نمیگیری عزیزم اونم شاید سر کار میره و خسته میشه..تو هم اونو درک کن حالا عصبانی بوده یه چیزی گفته من داداشم سر این ک یه ریع زود تر گفتم بیاد خونه دنبالم بریم انقدر دعوام کرد اون روز ک گفتم توبه دیگه همش خودم ماشین میگیرم میرم توقع کمک ندارم دیگه ازشون:)

نمیزاره! برو دستت تو جیبت باشه یهو دیدی همش به خواسته اونبودی هیچی برای خودت نداری! توام تایم نزار و ...

دقیقا منم اینقدر بهش حرف زدم ولی بابت تایم کاری واقعا نمیدونم چه کار کنم راضی بشه

خب چرا اسنپ نمیگیری یا رانندگی یاد نمیگیری عزیزم اونم شاید سر کار میره و خسته میشه..تو هم اونو درک ک ...

بابا راننده دارم خدا شاهده یا خودم میرونم ولی اینقدر خودخواه که اینطوری میگه