anilllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 960 عنوان خانما ی تبریزی سزارین بدون همراه تو بیمارستان شهریار امکان داره 125 بازدید | 14 پست من اول های اسفند سزارین میکنم به امید خدا ولی همراه ندارم .به نظرتون امکان داره 1401/11/22 | 22:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anilllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 960 خیلی سخته، به یکی از پرستارا پول بده بیاد کمکت قبول میکنن به نظرتون حاضرم هرچقدر بخوان پول بدم
anilllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 960 همسرت نمیتونه پیشت باشه؟ اخه قبول میکنن...درضمن اصلا همسرم در این جور کارها وارد نیس ...تا دوماه میترسه بچه بغل بگیره
غذای_لذیذ عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3554 قبول میکنن به نظرتون حاضرم هرچقدر بخوان پول بدم دور سرت هم میگردن و اینکه میتونی از بیرون هم پرستار بگیری تا وقتی بیمارستان هستی ،بیاد و پرستاریتو انجام بده
anilllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 960 دور سرت هم میگردن و اینکه میتونی از بیرون هم پرستار بگیری تا وقتی بیمارستان هستی ،بیاد و پرست ... واقعا.شما تبریزی هستین...کامل درجریان هستین...به نظرتون چقدر بدم .خود پرستارهای بیمارستان کمکم میکنن
غذای_لذیذ عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3554 اخه قبول میکنن...درضمن اصلا همسرم در این جور کارها وارد نیس ...تا دوماه میترسه بچه بغل بگیره اتاقتون خصوصی باشه ، بله شوهرت میتونه بیاد و همراهت باشه نگران نباش پرستارها کمک میکنن و خودت هم زود سرپا میشی برادر من موقع دنیا اومدن بچه ش ،اتاق خصوصی گرفت و همراه موند
anilllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 960 اتاقتون خصوصی باشه ، بله شوهرت میتونه بیاد و همراهت باشه نگران نباش پرستارها کمک میکنن ... ممنون
غذای_لذیذ عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3554 واقعا.شما تبریزی هستین...کامل درجریان هستین...به نظرتون چقدر بدم .خود پرستارهای بیمارستان کمکم میکنن تبریز نه ولی نزدیک تبریزم اگه شوهرت باشه که چه بهتر ولی اگه پرستار خاستی ، میتونی زنگ بزنی شهریار و بپرسی ویا مراکزی که انجام تزریقات و کارهای پرستاری و اجاره کپسول اکسیژن دارن ، تماس بگیر
غذای_لذیذ عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3554 من خودم همراه خاهرم بودم بیمارستان موقع زایمانشاتاق خصوصی بود ، همه ی کارهای خودش و بچه رو پرستارها انجام میدادن تنها کاری که من انجام دادم ماساژ دست خاهرم بود تا خون که بهش وصل کرده بودن راحت بره توی رگش
anilllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 960 من خودم همراه خاهرم بودم بیمارستان موقع زایمانش اتاق خصوصی بود ، همه ی کارهای خودش و بچه رو ... تبریز...کدوم بیمارستان
هستی_ام عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 1 عزیزم شما پیش دکتر فردی آذر میرین؟ راضی هستین؟ هزینه سزارین برای بچه دوم با دکتر فردی آذر چقدر میشه؟ و کدوم بیمارستان عمل میکنن؟ببخشید سوالاتم زیاد شد ممنون میشم پاسخ بدین🙏
anilllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 960 عزیزم شما پیش دکتر فردی آذر میرین؟ راضی هستین؟ هزینه سزارین برای بچه دوم با دکتر فردی آذر چقدر میشه؟ ... سلام.بله..بله خیلی دکتر با تجربه ای هستن.وهمچنین خوش آخلاق...تقریبا ۱۰ یا ۱۱ میلیون با بیمارستان