2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست

جات باشم غیرمستقیم بهش میفهموندم گاها برو پایین خونه مادرشوهرت بگو توی باشگاه یه دوستی دارم مادرشوهرش خیلی وقته شوهر نداره بعد برا شوهره این میخاد زن صیغه کنه دوستمم میخاد طاقق بگیره بچه رو بده مادرشوهرش تنهایی بزرگ کنه😁 یکی نیس بهش بگه تو که ۳۰ساله شوهرتو از دست دادی برو خودت صیغه شو چیکار به زندگیه بقیه داری 

نه یک نرم افزاری دارم اگه زنگم بخوره اون ظبط میکنه قطع نمیشه خیلی باحاله 

اسمشو میگی برنامه رو 

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچی اعصابم خوردشده میگه  اولا دوست دارن نگاه کنن دوما  اصلا مادر من نمیاد بالا که بخواد و ...

دیگه یه مدت نگو اگه چند بار پشت هم بحثش بکنی ابهتت از بین می‌ره . بعد با توجه به چیزایی ک گفتی مادرشوهرش زن خطرناکیه رو شوهرم که نفوذ داره جریان صیغه رو میگم . باهاش دشمنی نکن زندگیت بپاشونه . فکر نکنم دیگه دست بزنه . 

همچی اعصابم خوردشده میگه  اولا دوست دارن نگاه کنن دوما  اصلا مادر من نمیاد بالا که بخواد و ...

احسنت شیر مادر و نان پدر حلالت باید بفهمه دور از جون آدم خـــــر نیست... 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
نه میگه صیغه کن تا قدرتو بدونه  فکر نکنه تو فقط به این وابسته ای پرو شده بشینه خونه با بچش حرص ...

چ بیشرف چجودارخدانمیترسه خانم خوش ادعامذهبی خدالعنتش کنه

خدایاشکرت...❤️

عزیزم اگه میخوای مشکلت اساسی حل بشه اینکه برادر شوهرات زن بگیرن وقتی عروس بیشتر باشه دخالتش نصف میشه و کمتر رو شما زوم میکنه اینم بخاطر داشته باش دعا کن عروس بد گیرش بیاد و بدون هرکی جدید اومد تا چندوقت اول سر لج تو باهاش عالی رفتار میکنه و تعریفش میده تو هیچ واکنشی نشون نده با لبخند بگو خیلیم خوبه واگرنه باز روت زوم میکنه اون عروسم میزاره ابزار عذیت تو پس عادی بیخیال رفتار کن تا حساسیتش که رفت میره گیر فضولی ودخالت بین عروس دیگش بسا که خدا بخواد عفریته باشه حال مادرشوهرت اساسی بیاره سرجاش تا نسخه نپیچه برای تو وقتی تو جمع اشونی  شوهرت و مادر شوهرت وهمه هستن تعریف کن بگو  مادرشوهر همسایه (مادرم یا دوستم فرق نمیکنه فقط نشناسه او  )  به رحمت خدا رفته از بس تو زندگی عروسش دخالت میکرده میگفته به پسرش زن صیغه کن زن بگیر و عیب الکی روی عروس میزاشته کمک نمیکنه فلان بیسار  پسرش قبول کرده با اینکه زن خودش میخواسته زن هم آه کشیده خداهم که جای حق نشسته تا پسرش رفته زن گرفته زن اولی رفته طلاق گرفته و مادرشوهرشم هم از نفرین زنه خود به خود فلج شده بعدم کور و کر ولال شده تو مدفوع خودش میخوابیده عروس جدیده هم محلی بهش نمیداده تا مرده الان براش قبر کندن توی قبرش مار در اومده حالت چهرتم ترسیده و با هیجان تعریف کن بگو مردم همه میدونن و میگن حقشه الان که تو خواب اقوامش میاد تا تمام توی بیابون میگه برین حلالیت بگیرن از زن اولی پسرم  اوهم حلال نمیکنه پسرشم با زن جدیده به مشکل خورد زنه گفت تو که وفای زن اولی نکردی به من میکنی همه بلا سر مرده در اورد و با عشق مجردش فرار کرد بعدم بگو خوبشون شد منم خدایی نکرده بودم حلال نمیکردم اما خداروشکر شما رفتی خونه خدا ادم معتقد خدا ترسی هستی میدونی حق الناس چیه توشه اخرت چیه 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
دیگه یه مدت نگو اگه چند بار پشت هم بحثش بکنی ابهتت از بین می‌ره . بعد با توجه به چیزایی ک گفتی مادرش ...

اره اگه همش بگم وبیشتر شور میوفته و دعوا بالا میگیره یک چیز دیگه برام درست میکنن و همین قدر که ترسیدن بسه 😉😉😉

دخترم تمام زندگیم 
نه یک نرم افزاری دارم اگه زنگم بخوره اون ظبط میکنه قطع نمیشه خیلی باحاله 

میشه اسم نرم افزارتو بگی لطفا؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
باید ببره بندازه تو خونه مادرشوهرش و بعد یهویی اونجا پیدا کنه تا قشنگ اونوقت مادرشوهه برینه به خودش

ای اره  راست میگی افرین من انداختم پشت ماشین لباسشویی خوب کجا بزارم که تابلو نشه حتما تا الان مادره داره میگرده که لو نره وبده شوهره بیاره 😂😂😂

دخترم تمام زندگیم 
نه قفل گوشیمو نداره از برنامه کلا میایی بیرون هیچ علامتی هم نداره که داره صدا ظبط میشه 

اسی میشه لطفا اسم این برنامرو بگی؟

و اینکه از بازار باید نصبش کنم

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷