2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست
قیافه شوهرت دیدنی بود حتما

خیلی فقط اگه میدیدین اعصابش خورد شده بود و عرق کرده بود کف دستهاش و زود رفت پایین فکر کنم رفته که دنبال کش بگرده و دلم میخواست قیافه اون عفریطه  رو میدیدم به خودش فکر کنم جیش کرده 😂😂😂😂

دخترم تمام زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بیشعور 

کاش مستقل شی واقعا ادم نباید ب چشمشم اعتماد کنه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خونه پسرشونه یعنی چی  حریمی باید مشخص بشه خوبه تو هم بری خونه مادرشوهرت همه جا رو زیرو رو کنی ...

گفتم یعنی چی خونه پسرشونه دلشون میخواد میگه باید اجازه بپرسن بیان گفتم چرا وقتی من نیستم میان و بد تر که دست میزنن خوبه منم برم خونشون  و دست به کشو یخچال بزنم بگم خونه مادر شوهرمه 

دخترم تمام زندگیم 
امیدوارم موفق بشی ولی گوشیتو ایندفعه گذاشتی قایمش کن نبینن چون ممکنه شوهرت شک کنه و از تو زرنگتر ب ...

خیلی ترسید واقعا فهمیدم و استرس گرفت میدونه من داغ کنم تمومه گفتم باشه خودم پیگیر ماجرا میشم کی میاد خونم صبح هم رفت پایین و دیر اومد فهمیدم رفته گفته و اونهام ترسیدن دلم خنک شد 

دخترم تمام زندگیم 
منم استرس گرفتم  اون چیز آسیاب رو بنداز تو سطل آشغال کوچه 😂

قاییم کردم 😂😂😂گفتم برم یکی دیگه بخرم مطمئنم تا دیروز مادرش همش داشته خونشو میگشته 😂😂😂😂😂

دخترم تمام زندگیم