2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست
خب من به ایشون گفتم نه به افراد مذهبی . که یعنی اینهمه سفر رفتن با این سن بجای که رو اخلاقاشون اثر م ...

بله منم کلی گفتم

من یه برادر شوهر طلبه دارم ایقد ب این مادر شوهرم تذکر میده ک بنده خدا جرات نداره چیزی بگه

البته بیشتر از همه احترام مادرشم داره ولی کاری کرده مادر شوهرم هر روز بهتر از دیروزش میشه

خانمشم از اون بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیوار راه پله م میشه دیوار حیاط اونها بعد منم اوایل میرفتم خونه پدرم سر بزنم اونا نرده بون میذا ...

داداشش دیگه چیکار داشته بیاد مگه می‌ره اتاق خواهرش و میگرده،😫

آفرین خیلی خوب رفتار کردی ،میشه اسم برنامه ای که صدارو ضبط کردی بهم بدی

قفلم گذاشتم رو برنامه که نتونه بره توش احیانن 😂😂😂خیلی باحال از فروشگاه play بگیر 

دخترم تمام زندگیم 
یعنی چی که دنبال زن صیغه‌ای هست شوهرت هم راضیه کجایی هستین ؟؟؟بچه دارنمیشی یعنی چی آخه خیلی تعجب می ...

نه بچه هم داره . مادرشوهرش میگه زن صیغه ای برای پسرم بگیرم تا زنش قدر شوهرش را بداند😶

یعنی چی که دنبال زن صیغه‌ای هست شوهرت هم راضیه کجایی هستین ؟؟؟بچه دارنمیشی یعنی چی آخه خیلی تعجب می ...

نه میگه صیغه کن تا قدرتو بدونه  فکر نکنه تو فقط به این وابسته ای پرو شده بشینه خونه با بچش حرص بخوره تو هم برو یک هفته صیغه کن تا دلش بسوزه که تو وابسته این نیستی زن زیاده شوهرمم میگه نه زن نمیخوام 

دخترم تمام زندگیم 
نه میگه صیغه کن تا قدرتو بدونه  فکر نکنه تو فقط به این وابسته ای پرو شده بشینه خونه با بچش حرص ...

روانیه نمیگه پسرم مریض میشه . یا مجبور میشه خرج اضافی کنه نمیگه زنه خراب باشه خاک تو سرش

وا یعنی چی شوهرش چی میگه

میگه زن نمیخوام آخرش فوقش طلاقش میدم اونم اسرار میکنه به خدا طلاقش نده بسوزونش بزار بچتو جمع کنه برو یک هفته صیغه کن اگه دیدی خوبه زنه نگه دارش 😥😥شوهرمم میگه نه ول کن نمیخوام مقصر شوهرمه که براش این فکر ها رو میکنه و هیچی نمیگه اگه همون جا دعواش کنه دهنشو میبنده 

دخترم تمام زندگیم 
روانیه نمیگه پسرم مریض میشه . یا مجبور میشه خرج اضافی کنه نمیگه زنه خراب باشه خاک تو سرش

نه اگه عقل داشت که اینو نمیگفت میگه خاک تو سر بی عرضت که نتونی خرج دوتا زن بدی باباتم دوتا زن نون میداد بی عزضه دماغ این زنو بمال به خاک فکر نکنه چی تحفه ای 

دخترم تمام زندگیم