2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙁خدا هدایتش کنه قاطی داره دیگه کلمه زن صیغه ای هم نیار حتی تو ناخوداگاهت انرژی منفی داره خوبه برای ...

همین کارو میکنم میگم تو بخوای پیر زن زندگی منو خراب کنی  ولی به خاطر مادرش که اون خوشحال نشه جدایی ما رو ببینه تحمل میکنم و لجش میکنم 

دخترم تمام زندگیم 
نه دیگه گفتم باید ببری بخری نمیشه قفل نمیشه 😂😂😂گفتم تازه اگه پیدا بشه عر لاستیکی نمیخوره باید کلا ...

استارتر گفتی یه تیکه از هر وسیله برقی رو برداشتی.مادرشوهرت نیاد یه چی برداره متوجه بشه لو بری. خیلی پروئه حواست باشه شاید بازم بیاد

استارتر با این اخلاق شوهرت جلوش خیلی اسم مادرشو نیار راجع به این موضوع نمیگم کلی میگم انگار خیلی بهش وابستس مردها اگه اسم خواهر مادرشونو بیاری انگار اسم خدارو آوردی والااکثرشونم همینن چه بچه ننه چه غیر وابسته  به ننه🤣.بیشتر روی رابطه شاد و دوستی و صمیمیت با شوهرت تمرکز کن

استارتر گفتی یه تیکه از هر وسیله برقی رو برداشتی.مادرشوهرت نیاد یه چی برداره متوجه بشه لو بری. خیلی ...

نه جای اونها نگذاشتم انداختم پشت ماشین لباسشویی سنگین نمیتونن بردارن 😂😂😂

دخترم تمام زندگیم 
استارتر گفتی یه تیکه از هر وسیله برقی رو برداشتی.مادرشوهرت نیاد یه چی برداره متوجه بشه لو بری. خیلی ...

تیکه های وسایل برقیمم گذاشتم تو قابلمه بزرگه که اصلا استفاده نمیکنم روشم قابلمه های دیگه رو چیندم 

دخترم تمام زندگیم 
نه بحث کردیم و اون صداشو بالا میبرد که من بترسم و ساکت بشم ولی کوتاه نیومدم و خیلی بهش فهموندم که حر ...

منم دیوار راه پله م میشه دیوار حیاط اونها

بعد منم اوایل میرفتم خونه پدرم سر بزنم اونا نرده بون میذاشتم میومدن خونمو میگشتن مرغو گوشتمو برمیداشتن  شوهر خیار و ابکی منم چیزی نمیگفت 

یکی دوسال گذشت اونها همینجور ب رفتارشون ادامه دادن آخرسر خودم دس ب کار شدم بهشون گفتم 

با شوهرمم دعوای اساسی کردم مادرم چن بار تذکر داد تا درست شدن 

خدا الهی ازشون نگذره خدا ی دردی بهشون بده اسم منو یادشون بره 

الان دیگه نمیان ولی چ فایده من روانم بهم ریخته 

اصلا نمیتونم فراموش کنم همین چن شب پیش ب شوهرم گفتم حاظرم قسم بخورم داداشت میدونه شورتم چه رنگیه 

اونم قسم و ایه ک نه ازاونموقع نمیان میدونم نمیان ولی از دلم نمیره 😏😏

منم دیوار راه پله م میشه دیوار حیاط اونها بعد منم اوایل میرفتم خونه پدرم سر بزنم اونا نرده بون میذا ...

خیلی بده واقعا چقدر بی فرهنگ که نرده بون  میزاشتن خدا نگذره ازشون 

دخترم تمام زندگیم 
به خدا چکار کنم خوب ارامش ندارم خدا ورش داره که لوازمم و نمیتونم درست بزارم سر جاش 

وای آدم عصبی میشه منم وقتی مادرشوهرم میاد خونم تمام لباس زیر و خوابامو قایم میکنم چه کاریه اخه