2777
2789
عنوان

اخلاقم خیلی بده

227 بازدید | 24 پست

همش دل بقیرو میشکنم بعدش خودم پشبمون میشم ولی معذرت خاهی برام سخته و عذرخاهی نمیکنم وقتی میگن بابت این رفتارت ناراحت شدیم نمیتونم بگم ببخشید بابت رفتارم همش میگم خوب کردم کارم درسته ب شما ربط نداره بدتر ناراحتشون میکنم ولی حس عذاب وجدان همش باهامه 

همین امروز دل دوتا خاهرامو مامانمو شکستم دس خودم نیستا نمیدونم چرا اینجوری میشه 

چطوری این اخلاقامو ترک کنم ینی میخام گریه کنم الن:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مغروری البته ببخشید

دل به دست آوردن از سالی عبادت بهتراست💫ذره ای انسانیت از هر دیانت بهتراست💫دوست خوشگلم لطفا برای خونه دارشدنم💥حمد💥بخون بهم بگو منم برات میخونم جون دل❤️ 

خب دختر خوب وقتی خودت ایرادتو میدونی نکن  کلا یه گوشو در کن یه گوشو دروازه  اوناهم هر چی ...

خیلی سعی کردم بخدا ولی وقتی جواب نمیدم حس میکنم خیلی ضعیفم ضایع شدم نمیدونم ی حس مزخرفیه ک بعدش پشبمون میشم

عزیزم خودتو کنترل کن عذرخاهی هم بد نیست عذرخاهی کن وگرنه این اخلاق واست عادت میشه گلم چند سالته

خانوادمم میگن عادت کنی اینجوری بداخلاق باشی زندگیت خوب نمیشه ولی کو گوش شنوا

۱۵

ببین این دنیا دار مکافاته به خدا یه دختر دایی دارم عین توعه باباش میگه زبونت عین نیش کاره بعضی وقتا میبینم داره گریه می‌کنه دلش شکسته میگم جواب دلایی هست که میشکننه 

تو اگر یار من نباشی من خل خواهم شد
خانوادمم میگن عادت کنی اینجوری بداخلاق باشی زندگیت خوب نمیشه ولی کو گوش شنوا ۱۵

منم همین میگم این اخلاق برات عادت میشه به خاطر سنته این اخلاقا نزار واست عادت شه خیلی بد میشه برات