2777
2789
عنوان

اخلاقم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 24 پست
راهکاری نداری ک این اخلاقمو ترک کنم؟

منم همینطوری بودم،تا اینکه یکی از اعضای خانوادمو از دست دادم خیلی برام گرون تموم شدعزیزم تا دیر نشده این اخلاق و بزار کنار

دل به دست آوردن از سالی عبادت بهتراست💫ذره ای انسانیت از هر دیانت بهتراست💫دوست خوشگلم لطفا برای خونه دارشدنم💥حمد💥بخون بهم بگو منم برات میخونم جون دل❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقن؟ینی اگ یکی یچی بگ من جوابشو ندم نمیگن ترسیده؟

نه نمیگن ترسیده . تو برنامه ماه عسل یه اقایی اومده بود میگف یه بار مردم بعد زنده شدم میگف قبل مردنم با همه دعوا میکردم اگه جواب کسیو نمیدادم فکر میکردم که ضایع شدم یا بقیه فکر میکنن ترسیدم میگف وقتی دوباره زنده شدم فهمیدم که قدرت تو اینه که بقیه بهت فهشم بدن تو سکوت کنی تبدیل شده بود به یه ادم اروم . 

نه نمیگن ترسیده . تو برنامه ماه عسل یه اقایی اومده بود میگف یه بار مردم بعد زنده شدم میگف قبل مردنم ...

بنظرت موفق میشم؟حس میکنم نمیتونم اخلاقمو بزارم کنار اگ از همین امشب شزوع کنم روزای قبلو چطور حبران کنم یکی اع خاهرام رفته خونه خودش ک ی شهر دبگس تا عید نمیبینمش چطور دل شکسته اونو جبران کنم💔