شنبه اون هفته بی هیچ دلیلی کلی اومد خونه قربون قدیم رفت لاو ترکوند واز فرداش بداخلاق عصبی و قاطیه الان هشت روز همش گیر میده دنبال بحث و دعواس هی بهش میگم خب چته چرا اینجوری میکنی میگه همین ک هس ناراحتی برو طلاق بگیر یا امروز ماشین گذاشت خونه برو با بچت بچرخ برو بیرون فقط از سر من دست بردارین در صورتیکه ا صلا نمیذاره ما تنها بیرون بریم نمیفهممش چکار کنم باش ک زندگیمون آروم شه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه ودراخر مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید شوهرخوب مگرگیر کسی میاید کاربر نوشابای سابقم
بذار تو حال خودش باشه یه مدت ولی کوتاه دو سه روز سعی کن خودت و بچت زیاد اطرافش نباشین مردا واقعا مغزشون نمیکشه باید تنها باشن گاهی زنا هم همینطور ولی ما تحملمون بیشتره
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چرا اتفاقا خیلی تحویلش گرفتم ولی کلا اینجوری در ماه شاید سه روز خوبه بقیش همینجوری نمیدونم چکار کنم چشه الانم ماشین ثبت نام کرده به نام فامیل من اون هم شماره حساب اشتباه فرستاده ماشین رفته هوا اینم شد دلیلی بر دلایلش