2777
2789
عنوان

شوهرم بنظرتون چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 33 پست
وااااییی😑😑نمیدونم چی بگم عزیزم خدا بهت صبر بده 

هر دومون ازدواج دوممنون هس از وقتی باز داستان  عروسی دخترش پیش اومد اینجوری شده ی روز کمتر ی روز بیشتر فک میکنم دعا کردن انگار واسش عین جنی هاشده همش معطل من حرف بزنم دعوا کنه مگه آدم چقد اعصاب داره منم ی هو قاطی میکنم بخدا دیسک کمرم زده بیرون فلج شدم حرصم میده از بس چکار کنم ترو خدا ی راه حلی بدین 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
یه مشکلی داری که نمیخاد بگه یا مالی یا کاری

مشکل خاصی نداره والا اعتیاد داره کلا همینجوریه تعادل نداره ی روز خوبه ی روز قاطیه ولی بعضی وقتا مثل الان خیلی طولانی میشه هر وقت خونه داداشش بریم تا چن روز الکی قهر دعوا داریم بدبختی اونجا هم زیاد میزه اینقد ک این میره اونا نمیان باشم گفتم خونه این میریم اینجوری میشیم گوش نمیده بلز میریم اصلا خالیش نمیشه داره زندگیش خراب میکنه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دومون ازدواج دوممنون هس از وقتی باز داستان  عروسی دخترش پیش اومد اینجوری شده ی روز کمتر ی رو ...

شایدم فکرش درگیر عروسی دخترش هست عزیزم پدرا توی این دوران خیلی فکری و حساس میشن

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫