2777
2789
عنوان

شوهرم بنظرتون چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل مالی دارید یا از تو ناراحته یا کسی چیزی گفته بهش بگو عزیزم این مدل که نمیشه 

تا چیزی میشه میگی طلاق بگیر

اگه مسله ایی هست بگو شاید تونستم کمکت کنم

اگه کسی چیزی گفته بگو ببینم چیه

خودتو اینقد اذیت نکن

باکسی خدای نکرده رابطه نداره

نمیدونم چ بگم والا الکی خوشحال ی روز الکی ناراحت ی روز اصلا معطل من دهنم باز کنم با تشر جواب من بده اصلا انگار نه انگار زن و شوهریم شاید در هفته ما دستمون هم بهم نمیخوره مگه گاهی ی رابطه داشته باشیم فرداش هم خوبه باز شرایط اینجوریه خسته شدم کلی هم بهش وابسته ام اذیت میشم اینجوری همش طلبکار انگار

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
یه مشکلی براش پیش اومده حتما دلش میخاد تنها باشه مردا همینجورن موقع ناراحتیشون باید تنها باشن بهش زی ...

اخه ده روز ی روز عادی میشه باز بحث میکنه تازه عادی هم هس فقط حرف میزنه باهام بخدا دریغ از محبت حتی هفته میره دستمون بهم نمیخوره اخه چرا واقعا البته معتاد هس  

هار شده امپولاشو بزن

میدونم بخدا چه مرگشه همش دوس داره عذابم بده الان ماشین گذاشت گف برو بیزون فقط دست از سر من بردارین 

به غار تنهاییش نیاز داره نپیچ به پر و پاش

اخه غار تنهایی دو روز سه روز بیست روز در ماه همین داستان اصلا مریض افسرده روانیه بی تعادل اخه الکی آدم قربون صدقه بره کلی مهربون الکی عین سک بشه 

نمیدونم چ بگم والا الکی خوشحال ی روز الکی ناراحت ی روز اصلا معطل من دهنم باز کنم با تشر جواب من بده ...

احساس میکنم رابطه داره باکسی یااون زنه باهاش قهره یادعواش کرده یاچیزای دیگ خواهرمردای احمق

شاید بخاطر همین اعتیادش باشه

تا ظهر خوابه تا چهار هم پای بساطش چهار میزنه بیزون نه شب میاد انکار ارث باباش میخاد نه خرج زیادی میکنه واسمون نه اخلاق داره نه پول. نه رابطه درست حسابی تازه طلبکار هم هس بخدا شدم کلفت بشور بساب 

رفته ماشین نوشته به اسم فامیل ما طرف شماره حساب وکالتی اشتباه داده انقد فحش به کل فامیل کن داده صب ک نگو ب من چه خب 

چرا اتفاقا خیلی تحویلش گرفتم ولی کلا اینجوری در ماه شاید سه روز خوبه بقیش همینجوری نمیدونم چکار کنم ...

عجیبه خب ازش دلیلشو بپرس باهاش صحبت کن بگو اگه مشکلی هست تا حلش کنیم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
احساس میکنم رابطه داره باکسی یااون زنه باهاش قهره یادعواش کرده یاچیزای دیگ خواهرمردای احمق

والا گاهی پرینت خطش میگیرم چیزی توش نیس بالخره با کسی باشه شماره باید باشه ک بلش حرف بزنه بازم خدا فقط میدونه 

عجیبه خب ازش دلیلشو بپرس باهاش صحبت کن بگو اگه مشکلی هست تا حلش کنیم

ازش میپرسم میگم خب چته چرا همش عصبی دنبال دعوایی میگه همین ک هس ناراحتی برو طلاق بگیر 

ازش میپرسم میگم خب چته چرا همش عصبی دنبال دعوایی میگه همین ک هس ناراحتی برو طلاق بگیر 

وااااییی😑😑نمیدونم چی بگم عزیزم خدا بهت صبر بده 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫