شنبه اون هفته بی هیچ دلیلی کلی اومد خونه قربون قدیم رفت لاو ترکوند واز فرداش بداخلاق عصبی و قاطیه الان هشت روز همش گیر میده دنبال بحث و دعواس هی بهش میگم خب چته چرا اینجوری میکنی میگه همین ک هس ناراحتی برو طلاق بگیر یا امروز ماشین گذاشت خونه برو با بچت بچرخ برو بیرون فقط از سر من دست بردارین در صورتیکه ا صلا نمیذاره ما تنها بیرون بریم نمیفهممش چکار کنم باش ک زندگیمون آروم شه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چ بگم والا الکی خوشحال ی روز الکی ناراحت ی روز اصلا معطل من دهنم باز کنم با تشر جواب من بده اصلا انگار نه انگار زن و شوهریم شاید در هفته ما دستمون هم بهم نمیخوره مگه گاهی ی رابطه داشته باشیم فرداش هم خوبه باز شرایط اینجوریه خسته شدم کلی هم بهش وابسته ام اذیت میشم اینجوری همش طلبکار انگار
یه مشکلی براش پیش اومده حتما دلش میخاد تنها باشه مردا همینجورن موقع ناراحتیشون باید تنها باشن بهش زی ...
اخه ده روز ی روز عادی میشه باز بحث میکنه تازه عادی هم هس فقط حرف میزنه باهام بخدا دریغ از محبت حتی هفته میره دستمون بهم نمیخوره اخه چرا واقعا البته معتاد هس
تا ظهر خوابه تا چهار هم پای بساطش چهار میزنه بیزون نه شب میاد انکار ارث باباش میخاد نه خرج زیادی میکنه واسمون نه اخلاق داره نه پول. نه رابطه درست حسابی تازه طلبکار هم هس بخدا شدم کلفت بشور بساب
رفته ماشین نوشته به اسم فامیل ما طرف شماره حساب وکالتی اشتباه داده انقد فحش به کل فامیل کن داده صب ک نگو ب من چه خب