2777
2789
عنوان

فیلر و ژل واسه گودی زیر چشم

1737 بازدید | 10 پست

بچه ها من ازین چیزا سردر نمیارم میخوام زیر چشمام رو ژل یا قیلر بزنم. کیا زدن؟ خوب بوده؟ چه مارکی بزنم چه مدت میمونه؟ بعدش باردار شم واسه بچه ضرر نداره؟ 

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال زدم 

بهترین مارک امریکایی اون موقع رو انتخاب کردم اثرش هم کفت ۱۸ ماهه 

ولی به نظر خودم اصلا تاثیر خاصی نداشت یک سال هم نشده بود که همش جذب شد جای خوب و پیش دکتر معروفی هم زدم بعد تزریق سه روز‌ فقط یکم قرمزی و کبودی داشتم 

کلا ارزش نداشت به نظرم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من پارسال زدم  بهترین مارک امریکایی اون موقع رو انتخاب کردم اثرش هم کفت ۱۸ ماهه  ولی به& ...

یعنی تو همون یه سال زیر چشمت  صاف نشد؟ چند درصد تاثیر داشت؟ 

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊

بعد تزریق چون ورم داشت کاملا صاف شد ولی رفته رفته که ورم خوابید  دوباره گودی برگشت ولی با مقدار کمتر 

دست که میذاشتم سفتی و وجود ژل رو زیر پوستم حس میکردم و از نظر ظاهری نتیجه مطلوبی نگرفتم و یک سال نشده هم دیگه هیچ ژلی زیر پوستم نمونده بود

خود پزشکان زیبایی معتقدن زیر چشم خیلی نمیتونن مانور خاصی بدن و بعضی ها میگن تزریق چربی ( از خود بدن) بهتره برای زیر چشم

در کل این تجربه من بود که ۲۹۰۰  هم براش پول دادم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
یعنی تو همون یه سال زیر چشمت  صاف نشد؟ چند درصد تاثیر داشت؟

اسی برو پرفکتا بزن اگر پف زیرجشم نداری و فقط گود و تیرس نترس برو عاللیع.همچین جوون میشی خودت کیف میکنی. خواهرم زد خیلی خوب شده. منم میخوام بزنم. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
بعد تزریق چون ورم داشت کاملا صاف شد ولی رفته رفته که ورم خوابید  دوباره گودی برگشت ولی با ...

ممنونم عزیزم

اسی برو پرفکتا بزن اگر پف زیرجشم نداری و فقط گود و تیرس نترس برو عاللیع.همچین جوون میشی خودت کیف میک ...

چنده و چند ماه موند؟ قیمتش چقد بود؟ خواهرت یه بار زد یا باید چند بار بزنی؟ ببخش سوالام زیاد شد😅

سلام من چون مشکل شدید داشتم و نتیجه خوبی گرفتم خواستم بگم

نیتم تبلیغ نیست

من سال ۱۴۰۰ انجام دادم شهریورماه... چون گودی زیر چشمم زیاد بود دکتر قسمت داخلی ینی نزدیک بینی رو زد که واقعا عالی شد

من قسمت بیرونی چشمم هم نیاز داشت ولی هم هزینم میرفت بالا هم اینکه دکتر گفت واسه ترمیم بیا اون موقع مشخص میشه چقد نیاز داری که من برا ترمیم نرفتم چون خیلی خوب شدم

کلینیک دکتر کمالی رفتم