2777
2789
عنوان

شوهرم سرده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 137 پست

عزیزم تو تاپیک قبلیات گفتی دکتری داری شاغلی و تفریحات عالی داری فقط مشکل سردی و بی حوصلگی شوهرته الان میگی کار ندارم متناقض هست با حرفای امشب .من از تاپیک خارج میشم گلم با خودت بیشتر صادق باش ما که شما رو نمیشناسیم هرچی میگی طبق اون حرف میزنیم از وقتی که برای تاپیکت گذاشتم پشیمانم 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
نه والا واقعا ادم بی محبتیه

تو چی چقدر درحق اون محبت کردی 

الان که داری قضاوتش میکنی وحریم خانوادگی خودت وشوهرتو مسخره میکنی 

وقتی خونه بنامت هست دیگه چه مرگته

برو بیرون یه دوری بزن ببین بعضی زنا بخاطر نون شب دارن خودفروشی میکنن 😔😔تو معلومه خیلی کمبود پول داری وهیچوقت چشمت سیرنمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو تاپیک قبلیات گفتی دکتری داری شاغلی و تفریحات عالی داری فقط مشکل سردی و بی حوصلگی شوهرته الا ...

من دروغ نگفتم با خودمم صادقم مگه الان گفتم دکتری ندارم گفتم یه مدته کار نمیکنم بخوام طلاق بگیرم برمیگردم سر کارم  اینجا هم گفتم هر تفریحی هم میکنم با پس انداز خودمه 

شما هم اگه سختته یه راهنمایی کنی نکن که متاسف نباشی 

بابا این دوست داره جلب توجه کنه چون خیلی کمبود داره 

من نه دروغ گفتم و نه دنبال جلب توجه بودم شما هم لطفا حواست باشه چی داری میگی دل نشکن حتی اگه فضا مجازیه دنیا بدجور گرده 

چندساله خونه داری.منم بعد۲۰ سال زندگی خستم ازهمچی واقعادارم کم میارم

۱۵ ساله متاهلم ۲ ساله حدودا کار تمام وقت نمیکنم. واقعا خیلی وقتا کم میارم 

درکت میکنم عزیزم گاهی زندگی طاقت فرزامیشه خدابهمون صبربده

امین خدا به دلمون ارامش و به لبامون لبخند بده و انشالله همه زندگی خوبی رو تجربه کنن و شاد باشن و سالم و خوشبخت