2777
2789
عنوان

شوهرم سرده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 137 پست

اگه پول پس انداز میکنه و ولخرج نیست چرا الکی ناراحتی دنبال مشکل از جای دیگه باش اینجور که شما گفتی خونه به نامته و خرج میکنه و مشکل از جای دیگه اس

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من کم میارم چحوری جمع کنم 

حتما خرجت خیلی بالاست چی بگیم والله .یا باید پولتو خرج خونه کنی وگرنه میتونی جمع کنی 

برید پای دردودل  چند نفر بشینید اونوقت قدر شوهرتون رو میدونید هیچ ادمی کامل نیست اما همین همسر شما صبح تا شب برای زندگی که شما توش راحت باشی تلاش میکنه زندگی براتون فراهم کرده که اگه خساست نداشت تو این گرونی نمیتونست!! شوهر منم مثل همسر شما ماهی یه تومن شایدم کمتر بهم بده یا بعضی وقتا همونم نده اما بهترین خونه و زندگی رو برام ساخته برای راحتی ما!!!! برید خداتونو شکر کنید ..

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....
دندونو مثال زدم البته منظورم اینه خرجم ۵ تومنم بشه که واجب باشه هم نمیده 

ما نمیدونیم شما چه خرجایی دارید مثلا یه خانم رنگ و مش موهاش میشه 5 تومن 

حتما خرجت خیلی بالاست چی بگیم والله .یا باید پولتو خرج خونه کنی وگرنه میتونی جمع کنی 

خرجم بالا نیس یه باشگاه نمیتونم برم یه ارایشگاه خوب کلاس خوب مجبورم اکثر  خواسته هام چشم بپوشم 

من خودم رنگ بذارم نهایتش 300 رنگ ساده بدون دکلره برای مثال گفتم .شاید شما خرجای دیگه ای داری شوهرتون میگه با پول خودت انجام بده دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه .شوهر منم ماهی 1 م میده

ما نمیدونیم شما چه خرجایی دارید مثلا یه خانم رنگ و مش موهاش میشه 5 تومن 

گفتم اگه واجبم باشه نمیده مثلا برا سلامتیم که دندونو مثال زدم

من لباس خوب تفریحاتی مثل کافه و رستوران یا سفر کوتاه هر فصل باشگاه و کلاس های اموزشی و چکاب های سلامتی و ارایشگاه خودم کار میکردم خرجام اینا بود الان به نصفشم نمیرسم

خرجم بالا نیس یه باشگاه نمیتونم برم یه ارایشگاه خوب کلاس خوب مجبورم اکثر  خواسته هام چشم بپوشم& ...

والله ما هم اینجور هستیم شوهرم سرد مزاج شده ولی سعی میکنم گرمش کنم میتونی تو چاییش دارچین گل محمدی اینا بریزی یا دم کرده زعفران و اینجور چیزا که گرمش کنی با زبان نرم و سیاست به خودت مایل کنی 

گفتم اگه واجبم باشه نمیده مثلا برا سلامتیم که دندونو مثال زدم من لباس خوب تفریحاتی مثل کافه و رستور ...

خونه رو خودش خریده بود؟

عزیزم اینکه خیلی خوبه  همه ی خریدای خونه بااقا ی تومن هم ماهی میده .سعی کن ازهرچه داری هرچقدهم کم باشه لذت ببری خوشبختی روحس کنی...  میخای بدونی ب ما چقدمیدن شوهرامون   😍😅 ماهی  صدیادویست  تومن خیلی هم ذوق زده میشیم😐البته خریدای خونه بااونه

به شوهرم گاهی میگم خونه رو بنام من کن به شوخی میگم میدونم نمیکنه میگه نه.شاید شوهرت ازین که خونه به نامش نیست ناراحته وگرنه یا داره پول جمع میکنه قسط هم که ندارین پس بقیه پولو چی کار میکنه پرسیدی ازش؟