2777
2789
عنوان

شوهرم سرده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 137 پست
از اولش یکم اینجوری بود ولی اخیرا یه سری مشکلات جسمی پیدا کرده خیلی شدید شده  کلا اخلاقشم اینج ...

پس درک کن دختر خوبی باش بشین سرزندگیت تو طلاق هیچی نیست.توالان باید درکش کنی باید دوسش داشته باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا بارها ازش خواستم حداقل سه تومن بده ولی نمیده 

کامنتاتو خوندم،بشین فکر کن داره و‌نمیده؟داشته باشه برا تفریحاتی که نوشتی ونده بهت خب معقول نیس مگه بادلیل،نمیدونم قضاوتش سخته مجبور نیس باهات زندگی کنه که شما میگی دوستم نداره

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
کامنتاتو خوندم،بشین فکر کن داره و‌نمیده؟داشته باشه برا تفریحاتی که نوشتی ونده بهت خب معقول نیس مگه ب ...

اره داره و نمیده میگه بدم ولخرجی میکنی صد تا دلیل دیگه خسیسه دیگه کلا خسیسه هم مادی هم معنوی یادم نمیاد تو ۵ سال اخیر یه بار گفته باشه دوستت دارم  میگه همین که کار میکنم و خیانت نمیکنم یعنی دوستت دارم🙄

اره داره و نمیده میگه بدم ولخرجی میکنی صد تا دلیل دیگه خسیسه دیگه کلا خسیسه هم مادی هم معنوی یادم نم ...

اره نمونشو دیدم هستن بااین اخلاق،فقط بخاطراینکه قبل ازدواج تعیین نکردی خواسته هاتو،مثلا من اول نیاز به اصلاح صورت نداشتم الان مه برا عید میخام برم میگه لازم نیست😐چون عادت نکرده دیگه درحالیکه اونقدرم لازم نیستا ولی خودم فهمیدم حداقل عید به عید ارایشگاه برم،براش بی معنیه همسرتونم ازین عقیده هاداره

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
تو خونه ورزش میکنم کتابم میخونم ولی حالم خوب نمیشه احساس میکنم دوسم نداره منم دیگه دوسش ندارم

براش یه نامه بنویس و احساست رو بگو تو کتاب تئوری انتخاب گری که خیلی معروفه فصل ۵  این مشکل که زن و شوهری دقیقا عین شما بودن مطرح میشه و اون میگه باید چیکار کرد .  ویس این کتاب هم هستش تو نت

بچه ها لطفا تاپیک اخرم گزارش بزنید پاک شه خواهش می کنم 

این سه صلوات واسه حاجت رواییتون 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم 

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
پس انداز دارم مثلا خونه به نام من هس ولی مثلا میگم پول بده دندونمو درس کنم نمیده

خونه هم به نام خودته؟ خوب پول تو جیبیاتو جمع کن دندونتو درس کن

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم