2777
2789
عنوان

شوهرم سرده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 137 پست
اینا دلیل خوب بودن نیست. آنقدر زنها رو بی اعتماد به نفس بار آوردن که اگر یه مرد عیب های خیلی وحشتناک ...

افرین دقیقا من وقتی شاغل بودم حداقل ماهی ۵ تومن خرجم بود الان با این همه تورم یه تومنو چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن محبتومیاره توخونه تواول بهش محبت بکن تااونم راه بیفته زندگیتوخراب نکن هیچکس واست مثل شوهرت نمی ...

محبتم نمیاد از بس بی محبتی دیدم ازش ولی راس میگی منم دیدم اکثرا زنا محبتو میارن

تو همه چیزت فراهمه. بچسب به زندگیت. غذاهای گرم و خوراکی های مفید بخورید تا زندگیتون و روحیه تون هم ...

با توجه به امضات من شوهرم بیست و دوبار اومد برای خواستگاری البته بدون گل فقط شیرینی

با اینجا حرف زدن مشکلت حل نمیشه که برو بزار جلوت بشین باهاش حرف بزن حتما که یا اون قانعت میکنه یا تو ...

دیروز گفتم بریم مشاور زندگیمون بهتر شه میگه من مشکلی ندارم با این زندگی تو مشکل داری برو

محبتم نمیاد از بس بی محبتی دیدم ازش ولی راس میگی منم دیدم اکثرا زنا محبتو میارن

منم یک زمانی مثل خودت شده بودم

ولی زندگیمودرست کردم دیدم اینطوری نمیشه 

مردهابازبون نرم میشن بهش رسیدم همه جوره

الآن شکرخداخوب شده زندگیم

حرف شماکاملادرسته همه زن ها به نظرت کامل وعالی هستن اونوقت؟

نه زنها هم عالی و کامل نیستن، هیچ کس بی عیب نیست. ولی به زنها همیشه میگن مشکلات مردت رو تحمل کن و از اون طرف هم کوچکترین ضعفی داشته باشه هی نیترسوننش که شوهرت بهت خیانت می‌کنه ولی درباره مردها اینطور نیست. انگارمردها همین که مرد هستن کافیه ولی زن باید صدتا خوبی داشته باشه که یه بدیش رو بشه ندیده گرفت.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
شاید هیچی از تو نمیبینه توام ک میگی تلاش نمیکنی هیشکاری برا زندگیت نمیکنی اونم سرد شده کلا بیخیال شد ...

من تازگیا اینجوری شدم ۱۵ ساله متاهلم ۲ ساله اینجوری شدم

برو یکی دیگه میاد جات همون طور ک گفتی شوهرت رو میپرسته اونوقت بعد طلاق راحتی؟ دلت خوش میشه؟ دیگه د ...

نه والا درگیرش نیستم نه من دوسش دارم نه اون منو دوس داره ففط زندگی میکنیم طلاقم بگیرم مهریه هم نمیخوام ازش میرم دوباره سرکارم و زندگیمو میکنم فقط موندم تصمیم درسته یا نه شک دارم 

شوهرت از اول اینجوری بود؟؟شایدم کلا اخلاقش اینجوریه

از اولش یکم اینجوری بود ولی اخیرا یه سری مشکلات جسمی پیدا کرده خیلی شدید شده 

کلا اخلاقشم اینجوریه تازه با من خیلی خوبه با مادرش کلا با یه حالت خیلی بدی حرف میزنه

عوضش شوهر من ولخرجه اصلا پس انداز نداریم ولی بیچاره همش قسط میده والا شوهر امونم گناه دارن با این شر ...

شوهر منم ولخرجه. اصلا خوب نیست. عصابمو خورد کرده. منم تا جای امکان ازش پول میگیرم میدم طلا حداقل این بشه پس اندازمون.