من شوهرم خسیسه سرده عصبیه البته از نظر خودم خودمم اصلا دوس ندارم برا بهتر شدن زندگیم تلاش کنم نمیدونم چرا
میگم از نظر خودم چون دیدم بعضیا همچین شوهری دارن و میپرستنش خسیسه ولی همه چی برا خونه میخره خوراکی و وسایل خونه و بهترین خونه ولی ماهی یه تومن بیشتر به من نمیده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حرف شماکاملادرسته همه زن ها به نظرت کامل وعالی هستن اونوقت؟
نه زنها هم عالی و کامل نیستن، هیچ کس بی عیب نیست. ولی به زنها همیشه میگن مشکلات مردت رو تحمل کن و از اون طرف هم کوچکترین ضعفی داشته باشه هی نیترسوننش که شوهرت بهت خیانت میکنه ولی درباره مردها اینطور نیست. انگارمردها همین که مرد هستن کافیه ولی زن باید صدتا خوبی داشته باشه که یه بدیش رو بشه ندیده گرفت.
جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!
برو یکی دیگه میاد جات همون طور ک گفتی شوهرت رو میپرسته اونوقت بعد طلاق راحتی؟ دلت خوش میشه؟ دیگه د ...
نه والا درگیرش نیستم نه من دوسش دارم نه اون منو دوس داره ففط زندگی میکنیم طلاقم بگیرم مهریه هم نمیخوام ازش میرم دوباره سرکارم و زندگیمو میکنم فقط موندم تصمیم درسته یا نه شک دارم