2777
2789
عنوان

از شوهرم بنالم یا از بچم...

1342 بازدید | 45 پست

همسر من ی مرد زور گو و عصبیه. به همه چی گیر میده دائم در حال غر زدنه. کلا آدم بی منطقیه. راستش خیلی هم به بچمون گیر میده و غر میزنم بهش . بچم دیگه اعتماد به نفس نداره. این مرد هم من و هم پسرمونو افسرده کرده . من بارها خواستم برم خونه جدا بگیرم اما پسرم نذاشت و هی دلتنگی باباشو کرد‌ . دیشب باز دوباره سر یرلیوان که از دست بچه افتاد ی دعوایی راه انداخت هی بهش گفت خاک تو سرت بی عرضه مگه کوری بلد نیستی هیچ کاری انجام بدی و ... پسرم بیچاره خشکش زده بود. گفتم حالا مگه چی شد ی لیوان بود دیگه خلاصه کلی تولید به من که تو بچه رو بی تربیت بار میاری و .... آخرشم کلی آرزوی مرگمونو کرد! من دست پسرمو گرفتم بردمش بیرون تا جو آروم بشه پسرم ی نامه نوشته بود واسه باباش و ابراز علاقه کرده بود ما چند ساعتی بیرون بودیم اما دریغ از ی زنگ یا پیام. وقتی برگشتیم خونه دیدیم بلند شده شامشو خورده و گرفته خوابیده! حتی نامه پسرمم پرت کرده بود گوشه اتاق! 

دیدم پسرم خیلی دلش سوخت و بغض کرد. کلی باهاش صحبت کردم و چون بارها رفتارای خیلی بدتر از باباش دیده بود گفت من می‌دونم بابا دوسمون نداره. قرار شد امروز بریم از خونه . قرار گذاشتیم واسه همیشه بریم. چون دیگه پسرمم قبول کرده بود و مشکلی واسه رفتن نداشتم خوشحال بودم(آخه قبلا بارها میخواستم برم اما پسرم دلتنگ باباش میشد و نمیتونستم برم) امروز کارامو کردم که بریم از خونه اما لحظه آخر پسرم گفت نه! هر چی گفتم نیومد و من تنها اومدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا عصبیه. هر چی میگم بریم دکتر نمیاد. هم من و هم پسرم افسرده شدیم. تو محل کارشم زور میگه و قلدری م ...

عزیزم لا پسرت صحبت کن 

بگو تصمیمت رو گرفتی 

مطمئن باش اون هم بدون تو نمیتونه بمونه

خدا را عاشقانه دوست دارم  
بچه رو تنها نذار وقتی انقدر شوهرت نفهمه دیگه نظر پرسیدت از بچه چیه برش دار بیار.

نمیاد عزیزم. باشم اگه ببینه من دارم بهش اصرار میکنم که بیا میاد با من دعوا می‌کنه که تو بچه رو به زور بردی