2777
2789
عنوان

از شوهرم بنالم یا از بچم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لا پسرت صحبت کن  بگو تصمیمت رو گرفتی  مطمئن باش اون هم بدون تو نمیتونه بمونه

بخدا بارها باهاش صحبت کردم. اصن پسرم میگه کاش بابا مهربونم بود سه تایی با هم زندگی میکردیم. چند بار تا پای جدایی رفتم پسرم افسرده شد و تیک عصبی گرفت شدید حالش بد شد

نمیاد عزیزم. باشم اگه ببینه من دارم بهش اصرار میکنم که بیا میاد با من دعوا می‌کنه که تو بچه رو به زو ...

نمیاد چیه یدونه بزن پس کلش بزور ببرش اگه هم ممانعت میکنه پس دلت نسوزه حتما این شرایطو دوست داره یه مدت تنها برو تا حساب کار بیاد دستش.

دقیقا آخه تو این موقعیت از بچه نظر میپرسی؟؟؟

عزیز دلم بچه من شرایطش خاصه. توی این مدت که درگیر جدایی بودم به شدت افسرده شد و تیک عصبی گرفت و شبا تو خواب جیغ میزد. دکتر گفت تشنج و استرس واسم خوب نیست واسه همین می‌خوام رضایت داشته باشه و بیاد نه که به زور ببرمش 

بخدا بارها باهاش صحبت کردم. اصن پسرم میگه کاش بابا مهربونم بود سه تایی با هم زندگی میکردیم. چند بار ...

پسرت مدرسه میره ؟

باید نزدیک مدرسه اش خونه بگیری 

از نظر مالی وابسته نیستی به همسرت ؟

نمیاد چیه یدونه بزن پس کلش بزور ببرش اگه هم ممانعت میکنه پس دلت نسوزه حتما این شرایطو دوست داره یه م ...

رایتش خودمم خیلی از دست پسرم ناراحت شدم. گفتم من رو خرفش حساب کردم اما لحظه آخر دستمو خالی کرد با اینکه می‌دونه باباش چقد اذیت می‌کنه. اما نمی‌خوام استرس بهش وارد بشه

رایتش خودمم خیلی از دست پسرم ناراحت شدم. گفتم من رو خرفش حساب کردم اما لحظه آخر دستمو خالی کرد با ای ...

پس بذار بمونه یه مدت حالش جا بیاد تا بفهمه که پشت مادرش که دلسوزشه رو نباید خالی کنه هیچم دلت نسوزه براش شوهرت کاریش نداره هر چی باشه بچشه جلوی تو اولدرم بولدرم میکنه.

پس بذار بمونه یه مدت حالش جا بیاد تا بفهمه که پشت مادرش که دلسوزشه رو نباید خالی کنه هیچم دلت نسوزه ...

شوهرم عصبیه ی بار بچه پیشش بود وقتی اومد پیش من دیدم وای چشم بچم کبوده!