2777
2789
عنوان

احساس میکنم از دست بچم و کارای خونه دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 81 پست
راه کاری دارید؟ 

کم کم باید کاری کنی خودش هم تنهایی یه بازی هایی انجام بده نقاشی بکشه با اجرش بازی کنه و حالا وسایل دیگه ش که تنهایی هم میتونه بازی کنه... متاسفانه منم این مشکل رو با دخترم داشتم منتها الان سعی میکنم یه وقتایی رو مجابش کنم که تنهایی بازیش رو بکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا صبرم تموم شده دارم منفجر میشم

عزیز سعی کن تحمل کنی بالاخره با خودخوری و غصه چیزی درست نمیشه که فقط خودتو از بین میبری 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اين بي حوصلگي همش از جاي ديگه ست دليل اصلي شوهرته

بعله خب اگه کمک حال بود من این حالو نداشتم ولی الان شرایط اینه و شوهرم اصلا توخونه نیست با این اخلاقش من ترجیح میدم همون نباشه

من واقعا صبرم تموم شده دارم منفجر میشم

اون طفلی جز تو کی داره؟هیچ کس.پس باهاش بساز گناه داره بعدم ب این فک کن ممکنه نخای یا نتونی دیگه بچه بیاری پس الان باهاش بچگی کن با هرکسی باید با زبون خودش رفتار کرد بچه ۳ ساله بازی و سرگرمی.خستش کن.الیته مشکل اصلیت بنظرم بی توجهی همسرته بهت و این باعث شده شیطنت بچه برات دوبرابر بشه.من خودم ک اینطورم.چون شوهرم محبتی نداره دل و دماغ ندارم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
ببینم تو من نیستی احتمالا هم شوهرم همینه هم بچم دقیقااا هیچی صبر باید بکنی طفل معصوم مگه کی جز تو د ...

الان مهد میره من تو همون تایمی که مهده باشگاه میرم ولی بازم زورم به کارای خونه و بهانه های بچه نمیرسه

موافقم مرد اگه از نظر روحی زنشو تغذیه کنه اونم عاشق فرزند و شیطنتاش میشه و راحتتر میتونه برای فرزندش ...

دقيقا

اخه خودمم بعضي وقتا كه با همسرم بحث ميكنم ديگه خوصله بچمو ندارم نق نقاش ميره رو اعصابم ولي وقتي بهم ميگه خدا صبرت بده چقدر خوب ميتوني بچه رو تحمل كني و هر كسي نميتونه اين بچه رو نگه داره انگار جون ميگيرم و بهتر رسيدگي ميكنم. اينم بگم بچم كوليكيه خيلي گريه ميكنه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
الان مهد میره من تو همون تایمی که مهده باشگاه میرم ولی بازم زورم به کارای خونه و بهانه های بچه نمیرس ...

منو ببینی گریه ات میگیره همش کار خونه و بچه داری دیشب ب شوهرم میگم بابا برا عید ی جا ما رو ببر کلی داد و بیداد کرده سر من....ای خواهر....چی بگم.

لباس بشورم خونه تمیز کمم غذا بپزم بچه داری این شده روتین من.

ن محبتی ن کمک حالی از خانواده ام هم دورم نزدیکم بودم برام کاری نمیکردن چی بگم.هیچ جا نمیریم.حالا باز باشگاه میری من هیچ جا بچم ۲ سالش

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
عزیزم چن ماهه اومدم شهرستان کسی رو نمیشناسم که اعتماد داشته باشم ولی در کل اینو کار درستی نمیدونم بف ...

نفرست.

از کار خونه بزن

برید رو تخت و واسش داستان بخون.

همونجا هم بخوابید.

کار خونه و فکرش بدتره.

مهم خواب خودت و بچه ت

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
کم کم باید کاری کنی خودش هم تنهایی یه بازی هایی انجام بده نقاشی بکشه با اجرش بازی کنه و حالا وسایل د ...

دختر من حتی نمیذاره تنها دسشویی برم چون در رو  رو خودش قفل می‌کرد باباش قفل خراب کرده وقتی میشنوه صدای باز شدن در دسشویی رو سریع شلوارش در میاره میاد تو میگه منم جیش دارم حتی اگه دو دقیقه قبل جیش کرده باشه

پس من بدبخت چی بگم که چند تا بچه کوچیک دارم و یه عالمه اعصاب خوردی و یه عالمه کار ر ولی راستش من صب ...

بدبخت نگو🌹خدا جبران می‌کنه برات⁦❤️⁩

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
بخدا از دستش قفسه سینم سنگین شده و درد میکنه واقعا حس سکته دارم

هی خواهر منم از تو.بدترم با یچه بچه شیطون که دست به هرچیزییییی که فکرشو کنی میزنه.منم همیشه خدا خستم و بدن درد دارم و همیشه عصبی و مدام دعوا دارم تو خونم😩😩😩😩😭😭😭😭

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️