2777
2789
عنوان

احساس میکنم از دست بچم و کارای خونه دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 81 پست
بده دست باباش ببرش

عزیزم والا شورای الان فقط بلدن بچه درست کنن مسئولیت پذیر نیستن والا شوهر من ی دقه نگهش نمیداره منم عین اسی ولی تحمل میکنم چ کنم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز سعی کن تحمل کنی بالاخره با خودخوری و غصه چیزی درست نمیشه که فقط خودتو از بین میبری 

عزیزم آدم باید یه وقتی واسه آروم کردن خودش داشته باشه باور کن من ندارم حتی گفتم برم یه ماساژ انجام بدم شاید برام بهتر باشه زنگ زدم میگه جلسه ای 350 واقعا برام سنگینه لعنت به اقتصاد خراب

بعله خب اگه کمک حال بود من این حالو نداشتم ولی الان شرایط اینه و شوهرم اصلا توخونه نیست با این اخلاق ...

ميدونم چي ميگي فقط اينو بدون همه ي ما درگير بچه هاييم

منم بچم هم كوليك داشت هم رفلاكس

تا٦ماهگي فقططط بالا ميورد و گريه ميكرد بعد از ٦ماهگي رفلكسش خوب شد اما الان١٤ماهشه همچنان فقط گريه و بهونه هاي الكي و اينكه چسبيده بهم. فكر كن بعضي وقتا حتي دسشويي نميذاره برم به محض اينكه باند بشم بايد بلندش كنم فقط هم منو ميخواد شبا هم ١٠،١٥بار بيدار ميشهالانم رو پام خوابه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
3سال

خواهرزاده منم تقریبا همسن بچه شماست و دقیقا وضعیت خواهرمم عین شماست و همش درحال بازی با بچه هست و درعین حال دانشجوی دوره دکتری رشته ریاضی هم هست، میگه بچه توقع داره صد در صد وقتم مال اون باشه اصلا نمیتونم یک لحظه به حال خودم باشم 

نقطه اشتراک اصلی شما و خواهر من که باعث چنین وضعی براتون شده، عدم همکاری شوهر و پدر بچه در بازی کردن و سرگرم کردن بچه هست، برا همین شما تنها دار و ندار و همه کس اون بچه هستید و وقتی مشغول کار شخصی میشید بچه فکر می‌کنه داره توجه تنها کس زندگیش رو از دست میده 

دقیقا شوهر خواهر منم همکاری در کارهای بچه و خونه نداره البته دلیلش سرگرمی با رفقاش نیست، همش مجبوره مشغول رسیدگی به خانواده پدریش باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عزیزم آدم باید یه وقتی واسه آروم کردن خودش داشته باشه باور کن من ندارم حتی گفتم برم یه ماساژ انجام ب ...

درسته دقیقا میدونم چی میگی ولی میگم که چیکار میشه کرد، چاره ای هست آیا؟؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بچه ها دوتا پشت هم باشن هم بازی هم میشن به شرطی که فاصله سنیشون زیاد نباشه 

تاوقتی به سنی برسن که هم بازی بشن من 7تا کفن پوسوندم قرار نیس بچه من بفهمه من الان حامله ام یا ویار وارم یا دیشب بچه کوچیکه نذاشته بخوابم همین صبی دخترم به زور منو از خوب بیدار کرد واقعا دلم نمیخواست بیدار بشم

اقتصاد خراب.اعصاب خراب.زندگی خراب.مردن بهتره والا😞😞😞😞😞

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
اون طفلی جز تو کی داره؟هیچ کس.پس باهاش بساز گناه داره بعدم ب این فک کن ممکنه نخای یا نتونی دیگه بچه ...

بله شوهرم که محبت نداره هیچ من آرزو دارم زبون تلخشو متر بزنه که فقط لالمونی بگیره با بچه هم خیلی بازی می‌کنم ولی دیگه قرار نیست من کلا خودمو فدای بچه کنم دارم حالم از بهم ریختگی خونه بهم میخوره

عزیزم آدم باید یه وقتی واسه آروم کردن خودش داشته باشه باور کن من ندارم حتی گفتم برم یه ماساژ انجام ب ...

تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که شاید بهتر باشه با محبت با بچه صحبت کنی و مثلا بهش بگی از الان تا زمانی که کارتون نگاه می‌کنی مامان کار دارم و تو نباید مزاحمم بشی، درسته بچه تون کوچولو هست ولی بچه های الان بهره هوشی خوبی دارند 

به نظرم بهش برنامه ریزی رو بفهمون تا حد ممکن، مثلا بهش بگو مامان جون الان من و تو با هم بازی میکنیم بعدش تو نقاشی بکش منم درسم و بخونم یا با خاله تلفنی حرف بزنم 

احتمالا با صبر و حوصله شما، بچه کم کم متوجه میشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بله شوهرم که محبت نداره هیچ من آرزو دارم زبون تلخشو متر بزنه که فقط لالمونی بگیره با بچه هم خیلی باز ...

خب من خونم همیشه تمیزه چون حال خودم خوب میشه حواسم پرت میشه از کمبود هام از بی محبتی شوهرم....و حتی شیطنت بچم.

خودم با کار خونه مشغول میکنم تا حرص و جوش کمتر بخورم خونمم تمیز میشه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
منو ببینی گریه ات میگیره همش کار خونه و بچه داری دیشب ب شوهرم میگم بابا برا عید ی جا ما رو ببر کلی د ...

من کلا آدم برون گرایی هستم برام سخته تو خونه موندن خیلی دوست دارم برم سرکار ولی خب تا حالا جور نشده