2777
2789
عنوان

تو این شرایط سقط کنم؟

1335 بازدید | 45 پست

سلام دخترا ،من دوتا دختر دارم یکی پند روز دیگه ۴ سال رو تموم میکنه (نفس) و اونیکی ۱سالو ۷ ماهشه(دنیا) و دقیقا وقتی نفس ۱ونیم بود باردار شدم ،البته خودمونم دوست داشتیم دوتا بچه با فاصله سنی کم داشته باشیم

الان اما با این شرایط و کارها و برنامه هایی که برا خودمون داشتیم اصلا به بچه دیگه ای فکر نمیکردیم و منم البته ۴ماهه پریودیم شروع شده بود هر بار قرص اورژانسی استفاده کردم

اما این ماه ۲۰ روز عقب افتاد ازمایش دادم ۲۰۰ بود 

خیلی استررررس دارم و نمیدونم چیکار کنم

هم‌دلم‌میخواد سقط کنم هم میگم‌شاید پسر باشه هم میترسم به نظرتون چیکار کنم؟؟

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  

نگه دار 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی چرا اینقدر تو نی نی سایت من نر پرستی میبینم! پسر باشه سقط بشه بیشتر ناراحت میشی تا دختر؟ جل الخالق

همیشه یادت باشه پشت هر تاپیک یک انسان نشسته. یه زمانی از چیزی خوشت نمیاد با تاپیکی حال نمیکنی و... . بهترین کاری که میتونی بکنی رد شی و بهش فکر نکنی. اگر میخای انتقاد کنی باید این کارو درست انجام بدی. این که راحت به حال طرف گند بزنی نشونه ی قدرت تو نیست و ضعف تورو میرسونه. اگرم به نظرت دغدغه ی کسی مسخره س بهترین کاری که میتونی در حقش بکنی اینه که این جمله رو واسش ننویسی و نظرتو واسه خودت نگه داری شاید این دغدغه واسه اون فرد در اون لحظه بولد باشه ولی تو  با این جمله بیشتر آزارش میدی😑خلاصه نمک نپاشیم به زخم هم دیگه...