2777
2789

من مجبورم اهدایی بگیرم

کارهامو مرکزمام انجام دادم

امامرکزنمیزاره اهداکننده روببینیم حتی یک لحظه ازدور

همسرم میگه ازکجابفهمیم چشماش لوچ نباشه،پاهاش سالمه،یالکنت نداره و‌...

خدایابه امیدخودت🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میگه مرکزتوعوض کن حداقل ازدوراهداکننده روخودت ببین

میخوام ببینم کدام مرکزیاکدوم دکتراجازه میده اهداکننده روببینم حتی یک لحظه کافیه

خدایابه امیدخودت🌺

منم لایک کنید لطفا دکتر بہ من گفت اگہ بخوام باردار بشم باید آی وی اف با تخمک اھدایی انجام بدم البتہ بعد از اون حرف دکتر خودم طبیعی باردار شدم اما تو ۳ ماھگی قلب جنین وایستاد و کورتاژ شدم

من مجبورم اهدایی بگیرم کارهامو مرکزمام انجام دادم امامرکزنمیزاره اهداکننده روببینیم حتی یک لحظه از ...

چرا نمیذاره؟

من ماه پیش تخمک کشی داشتم ی خانومی اهدایی بود قشنگ خانواده گیرنده هم زن هم مرد اوردنش اومدن دنبالش بردنش کارت کشیدن و‌‌‌‌...

من بندرعباسم  

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم لایک کنید لطفا دکتر بہ من گفت اگہ بخوام باردار بشم باید آی وی اف با تخمک اھدایی انجام بدم البتہ ...

اره گلم منم خودبه خودباردارشدم که قلب تشکیل نشد چون تخمک کیفیت نداره🥴

خدایابه امیدخودت🌺
چرا نمیذاره؟ من ماه پیش تخمک کشی داشتم ی خانومی اهدایی بود قشنگ خانواده گیرنده هم زن هم مرد اوردنش ...

چه میدونم قانون های مسخره دارن

والا دکترهاش عالین دوست ندارم مرکزمو عوض کنم😔

خدایابه امیدخودت🌺
چه میدونم قانون های مسخره دارن والا دکاراش عالین دوست ندارم مرکزمو عوض کنم😔

چی بگم خب

به نظرم حقتونه ببینین اهدا کننده رو 

شاید اصلا از نظر چهره ۱۸۰ درجه متفاوت بود باهاتون یا مشکل خاصی داشت

من باشم کوتاه نمی اومدم تا نبینم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

معمولا عکس طرف نشون میدن انتخاب میکنی ... البته برای من واسطه بود .. ولی عکس و مشخصات طرف کامل ... میگفتن کسی انتخاب کنید که از لحاظ چهره به خودتون نزدیک باشه .. اما کلا واسطه با انصاف کم هست سر من کلاه گزاشتن یک داستانی داشتم برا رحم اجاره و...آخر خودم یک پیج زدم یکیو پیدا کردم 

چی بگم خب به نظرم حقتونه ببینین اهدا کننده رو  شاید اصلا از نظر چهره ۱۸۰ درجه متفاوت بود باها ...

قسمت حقوقیش یه منشی داره اخلاقش افتضاح

میگه اگه میخوایاهداکننده روببین برویه مرکزدیگه😖😖😖

ایششششش

من اومدم قیافه خوشگل توروببینم اخه

من به خاطرتیم دکترنصراومدم حالا تواینطوری حرف میزنی

خدایابه امیدخودت🌺
معمولا عکس طرف نشون میدن انتخاب میکنی ... البته برای من واسطه بود .. ولی عکس و مشخصات طرف کامل ... م ...

خوب یکم توضیح میدی گلم

کدوم مرکزبوده که گذاشته خودت تخمک ببری

اینا ازبیرون قبول نمیکنن😖

خدایابه امیدخودت🌺