2777
2789
عنوان

جواب نگرفتن از لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 14294 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم جلسه های اول مهم نیست حتی توی خود دوران لیزر همه میریزه اگه نریزه چ فایده مهم بعدشه ک قطع میکن ...

واااااااای پس من الکی خوشحال بودم، برا خودم میگفتم وقتی با یه جلسه اینجوره،بعدش ببین چی میشه

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
واااااااای پس من الکی خوشحال بودم، برا خودم میگفتم وقتی با یه جلسه اینجوره،بعدش ببین چی میشه

وای منم دو جلسه رفتم کلی خوشحال بودم ماهی دارم ۶۰۰ خرج لیزر میکنم اگه برگرده اون پول حرومشون بشه ایشالا

بیکینی خیلی دیر ج میده مخصوصا قسمت پایینش .توقع نداشته باشین ک لیزر کامل موهارو از بین ببره ولی همینکه نازکم کنه یا کم پشت از نظر من خوبه و ارزش رفتن داره از روشهای دیگه ک خیلی بهتره 

اره حواستا جمع کو مثلا سر ماه دقیق نرو ی بار دوبار بزار فاصلش دوماه بشه ببین چطوریه البت جلسه 4 5 

من کندلا میرم راضی ام خداروشکر 

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

وای من تیتانیوم میرم الان ۶ جلسه هست  وقتی دست میکشم رو پاهام تیغ تیغی هستن ولی مو نیست کسی ا ...

تو رو خدا پول الکی باب این دستگاها ندین هر دستگاهی روی پوست ایرانیا جواب نمیده فعلا کندلا بهتر از همه شناخته شده 

من بعد دوازده جلسه دیگه موهام در حد ده درصد درمیاد 

زیر بغل و پا که تقریبا هیچی ولی بیکینی ده درصد 

الان سالی سه بار میرم بینش هم تمیز هستم 

دستگاهم الکساندرایت بود  

ولی از همین هایی که قبلش ژل میزنن هست خیلی ها میگن اینا دایود ولی خودم روی دستگاه رو خوندم چند فرکانس هست 

دایود قدیمی ها تک فرکانس بود