2777
2789
عنوان

جواب نگرفتن از لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 14294 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من تیتانیوم میرم الان ۶ جلسه هست  وقتی دست میکشم رو پاهام تیغ تیغی هستن ولی مو نیست کسی ا ...

من قبل اینکه برم کندلا رفتم تیتانیوم ۳ جلسه رفتم کامل موها از بین رفت جلسه ۴ بااااز بیشتر  شد

ولی حالا میرم کندلا عالیییییییه

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

کندلا میگن رو پوست روشن جواب میده پوست من خیلی تیرس

نشنیدم اینو.  ولی الان توهمه دسنگاه کندلا بهترینش هس.  

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

منم زیر بغل وچونه ام رفتم 8جلسه کامل رفتم بعد رفته ام شهرستان و نتونستم جلساتم رو کامل کنم الان 4ماهه فاصله افتاده همه دوباره دراومده دستگاه هم الکساندرایت تیتانیوم بود فکر کنم

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

اسم کاملش چیه؟ الکساندرایت خالی؟

چن روز دیگه به امید خدا میرم واسه جلسه دهم میخام تا دوازده جلسه برم بعد دوماه یبار فعلا که عالیه ببینم بعدش چی میشه ،دسگاههم الکساندربیس بیس فکر کنم

منتظر روزای بهترم ✌
منم زیر بغل وچونه ام رفتم 8جلسه کامل رفتم بعد رفته ام شهرستان و نتونستم جلساتم رو کامل کنم الان 4ماه ...

تیتانیوم باز برمیگرده من قبلن رفتم مضخرف 

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

من بعد دوازده جلسه دیگه موهام در حد ده درصد درمیاد  زیر بغل و پا که تقریبا هیچی ولی بیکینی ده ...

ببخشید قسمت بیکینیت تیره هست پوستش یا روشن؟

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

تیتانیوم باز برمیگرده من قبلن رفتم مضخرف 

اره کامل برگشته

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

چه غلطی بکنم پس 

دستگاه عوض کن ی جای مطمئن برو الان فعلا بهترین دستگاه کندلاس و جواب دهیش عالی من دو سال پیش خالم رفت نتیجه گرفت مانانمم رفت نتیجه گرفت منم دارم میرم نتیجه گرفتم خداروشکر

اره کامل برگشته

عوض کن دستگاهتو 

مال منم تیتانیوم هست ژل میزد برا شما؟

اره عزیزم رو دستگاه سلفون میکشه بعد ژل میزنه