2777
2789
عنوان

بعضی وقتا حالم از شوهرم به هم میخوره و نا امید میشم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 38 پست
کسی که تو ۳۳سال با دو تا بچه و بعد از دیدن داغ چندین عزیز آدم نشد و به مسخره بازیش ادامه داد بنظرت د ...

اگه تو بخوای آره درست میشه منم شوهرم چند تا عادت بد داشت بعد ۷سال همه رو ترک کرد ولی خب تا درست شد موهام سفید شد😁

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی اگه زمان بحث باشوهرت هدفش شاد کردن شماست که این بد نیست ولی اگه کلا حرفت رو به تمسخر میگیره داره ارزش شما رو پایین میاره واین خیلی بده وباید خیلی جدی حتی اگه شده باعصبابیت بهش بفهمونی که حرف زن وشوهری شوخی نیست وباید جدی بگیره

خب شما مگه از اول ندیدیش؟ منم از ادم شوخ خوشم نمیاد به عنوان شوهر چون خودم جدیم. ولی به عنوان دو ...

از اول کجا دیدمش؟چقدر بدم نیاد از این حرفا

نه عزیزم دوست نبودیم که از اول ببینمش ازدواجم سنتی بود بخاطر همینم همیشه از خودم دلخورم که چرا منم با چنتا پسر نگشتم که بشناسمشون و درست انتخاب کنم بخدا قسم که پاکی و نجابت بدترین بلاها رو سر ادم میاره

بخدا خجالت میکشم از اینکه این شوهرمه اصلا دوس ندارم باهاش جایی برم هی خدا چکار کنم به کحا پناه ببرم ...

اگه بچه نداری ازش جدا شو 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
بخدا خجالت میکشم از اینکه این شوهرمه اصلا دوس ندارم باهاش جایی برم هی خدا چکار کنم به کحا پناه ببرم ...

مثل من

اینقدر مسخره بازی الکی درمیاره

حالمو به هم میزنه

شخصیت متین و موقری نداره

دوستاشم مثل خودش.

الان که کار درست درمونی گیرم اومده 

دلم میخواد شوتش کنم خونه مامانش

اما دلم برا بچم میسوزه بی پدر بشه

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر
منم خواستگارام اصلا اونی نیستن که می خوام حرف زدنشون رفتارشون سوادشون خانوادشون ..کلا تیکه ی من نیست ...

جوتب رد بده هیچوقت هیچوقت تنهاییتو با آدمای بی ارزش و سطح پایینقسمت نکن چون یا باید خودتو تا حدش پایین بکشی یا تا آخر عمر اذیت بشی

اونا هیچوقت بالا کشیده نمیشن و تو خریت خودشون میمونن خیالت راحت

نمیخوای قبول نکن پشیثون میشی

خب همینا رو قبول نکردم و هی سنم بالا رفت . ولی مجرد موندن قابل تحمل تر ازین به درد نخوراس

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
جوتب رد بده هیچوقت هیچوقت تنهاییتو با آدمای بی ارزش و سطح پایینقسمت نکن چون یا باید خودتو تا حدش پای ...

آره دقیقا این کارو کردم ولی مردم انگار زورشون میاد مبگن چرا رد می کنی؟ دوست دارن همه بدبخت باشن