2777
2789

اون لحظه واقعا از خدا گله میکنم که چرا این قسمت من شد و دوس دارم سر به کوه بذارم

اخلاقش خیلی مسخرس همه چیو به مسخره میگیره و عین دلقکاس مثلا دارم باهاش جدی درمورد یه چیزی حرف میزنم اون همش میاد وسط حرفم و مسخره بازی در میاره و میخنده

همیشه همینطوره

انگار خله

ای خدا لعنت به این پیشونی

من خودم اصلا اهل تمسخر و دلقک بازی نیستم حیلی برام سخته تحملش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما مگه از اول ندیدیش؟ منم از ادم شوخ خوشم نمیاد به عنوان شوهر چون خودم جدیم.

ولی به عنوان دوست حتما باید شوخ باشه تا حوصلم سر نره

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

شانسته . همیشه اینجوره دخترای متین و مودب مردای ناجور سر راهشون میاد

بخدا خجالت میکشم از اینکه این شوهرمه اصلا دوس ندارم باهاش جایی برم

هی خدا چکار کنم به کحا پناه ببرم😢

خب شما مگه از اول ندیدیش؟ منم از ادم شوخ خوشم نمیاد به عنوان شوهر چون خودم جدیم. ولی به عنوان دو ...

شوخ فرق می کنه با کم عقلی و مسخره بازی

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
مث من خدایی ب خودم نگاه میکنم میبینم حقم نبود دلم میسوزه واس جوونیم 

منم خواستگارام اصلا اونی نیستن که می خوام حرف زدنشون رفتارشون سوادشون خانوادشون ..کلا تیکه ی من نیستن 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏

شاید باور نکنین ولی مدیر کارخونه ی ما اینجوریه هر چی بهش میگی میخنده‌ . اصلا همه رو دیوانه کرده . اونروز بهش گفتم این انبار ایمن نیست خطر آتش سوزی داره زد زیر خنده 😶😶😶همه هنگ بودن ‌ 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...