2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پزشکی از رشته ام راضی ام از دانشگاهم راضی نیستم دوستم رفته دانشگاه قزوین میگه خیلی بهتر از دانشگاه ...

ول کن بابا، پزشکی قبول شدی بشین بخون همینو

الان اززکجا معلوم دوباره بتونی همین رشته رو قبول شی؟؟ بالاخره چند وقت گذشته ممکنه یادت رفته باشه درسای کنکور

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

پزشکی از رشته ام راضی ام از دانشگاهم راضی نیستم دوستم رفته دانشگاه قزوین میگه خیلی بهتر از دانشگاه ...

چه فرقی داره ، همونجا بخون تموم شه بره 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

بعد راحتی خونه و زندگی و خانواده خودتو ول کنی بری یه شهر دیکه اونم برا همین رشته؟

خوابگاه، رفت و آمد جاده و...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

کدوم شهری؟؟ دانشگاه تو شهر خودت نعمته اونم برای پزشکی دوستت حسوده

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل