2777
2789
عنوان

خانم های همشهری شیرازی ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی کراتین کردی  مگه نشستی موهاتو؟

نه هنوز نشستم 

دیروز کراتین کردم 

اما نمی‌دونم شبا چطور بخوابم 

کراتین کارم گفت موقع خواب موهاتو از قرق بازکن بنداز جلو 

تا زیر سرت نرن 

اما دوستم میگه بنداز بالای بالش

نه هنوز نشستم  دیروز کراتین کردم  اما نمی‌دونم شبا چطور بخوابم  کراتین کارم گفت مو ...

۲۴ساعت که شد با ماسک تثبیت ساقه هارو بشور بذار بیست دقیقه بمونه رو سرت بعد بشور

اشکالی نداره بنداز بالای سرت موهات 

@سارابانو70  

تایپک قفل بود نتونستم بهتبگم

عزیزم کف سرش مواد برخورد نکرده؟؟

اگر که نه خب اب داغ نگرفته رو موهاش تو حمام؟ 

اب داغ ، زدن ماسک تثبیت به کف سر باعث ریزش میشه

اگر دلیلش اینا نیست قطعا کف سرش چرب شده چون شامپو فری سولفات خیلی قدرت پاک کننده قوی نداره

بگو هفته یک مرتبه شامپو معمولی هرچی بود فرق نداره بزنه کف سرشو تمیز بشوره 

برطرف میشه ریزش

@سارابانو70     تایپک قفل بود نتونستم بهتبگم عزیزم کف سرش مواد برخورد نکرده؟؟ اگر که ن ...

سلام عزیزم نه موادو از یک سانت مونده به ریشه مو زدم براش.بخاطر آب داغ ریزش گرفته به نظرت چون با  آب داغ حمام میکنه

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
سلام عزیزم نه موادو از یک سانت مونده به ریشه مو زدم براش.بخاطر آب داغ ریزش گرفته به نظرت چون با  ...

باید حتما با اب ولرم دوش بگیره 

اب داغ کراتینشو خراب میکنه و باعث ریزش هم میشه

و همینطور چرب شدن کف سر

باید حتما با اب ولرم دوش بگیره  اب داغ کراتینشو خراب میکنه و باعث ریزش هم میشه و همینطور چرب ...

عزیزم ممنون که توضیح دادی من این مورد رو نمیدونستم

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
باید حتما با اب ولرم دوش بگیره  اب داغ کراتینشو خراب میکنه و باعث ریزش هم میشه و همینطور چرب ...

سلام خانمی خواهش میکنم بگو کراتین یا پروتین تراپی هیچ ضرری ندارن؟تو رو خدا صادقانه بگو.

و اینکه مراقبتش سخته؟

و چه فرقی دارن؟

و ماندگاریش چقدره؟

ممنون ازت 

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀