2777
2789
عنوان

تورو خدا با چشم باز ازدواج کنید

524 بازدید | 20 پست

من خیلی نیستمو وشاید متنی ک میزارم فقط جهت ازوم کردن خودم باشه… 

امشب به نامزدم گفتم تو یه رابطمون ی نیازی دارم میشه برطرفش کنی؟ اگه مشکلی داری خب درمانش کنیم با کمک هم

بعدش ساکت شد و هرچییییی از دهنش در اومد بهم گفت کفر گفت فش داد و تلفن روم قطع کرد

معمولا خوبیم چون من خوبم هرچی میخواد همونه

اگ ی نقطه بر خلافش باشه سرد میشه و قهر میکنه

اینم بگم که هربار قهر کردیم چ مقصر بودم چ نبودم خودم رفتم منت کشی انگار کنترل خودمو ندارمو طاقت دوریش ندارمو میگم ارزش نداره دنیا دو روزه

اما خیلی اینسری تلنگر خوردم نمیدونم چیکار کنم خیلیی ناراحتم حتی ممیخوام بهش اس بدم یا بزنگم حرف بزنیم حلش کنم چون هیچوقت سمتم نیومده و اگ پیام بدم شبیه همیشه من رفتم منت کشیش میخوام بفهمه منم ادمم😭خداکمکم کن 

بچه ها دلم ب حال خودم میسوزه لطفا برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا موافقم

اونقدی که پول و تحصیلات چشم مردم کور میکنه

اخلاق به چشم نمیاد درحالی ک اونه ک یه زن میسازه یا تا اعماق وجود میسوزونه

اخلاق ک نباشه باید پولاش بدی برا قرص اعصاب و چین و چروک صورتت

تو رویایش را بباف اتفاقش  خود به خود می افتد 🌙💜☁

چرا عادتش عادی که زیر باشی ،دنیا دوروزه ؟ خب پس خودتو حقی نکن واسه همین دو روز ،متاسفانه بد شروع کردی ،کلا همه اولش امتحان میکنم و قهر و ببینن چه قدر تحمل داری نری سمتش

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

همسرت خودشیفته نیست؟من تجربه مشابه داشتم و انقد داغون شده بودم رفتم واسه مشاور و بهم گفت اختلال نارسیسم یا خودشیفتگی دارن و درمان پذیر نیستن مگر با همکاری خودش که دارو  مصرف کنه که اونم قبول نکرد و منم بهم زدم الان دقیقا۶ ساله از جدایی ما میگذره و من شاید بگم ۱ ساله خوب شدم بشدت اعتماد بنفسمو گرفته بود

منم دلم خونه شدیدا 

امروز شوهرم به بابام بی دلیل فحش داد از ته قلبم سوختم بابام حامی من بود تو این زندگی پول نداشتم می‌فهمید کارتشو میداد میدیم میوه خریده آورده می‌فهمید گوشت نداریم مامانم بهونه می‌کرد تو یخچال جا نداریم بیا ببر استفاده کن برا دخترم صبحانه میخرید از بیرون میوورد دم در میداد گاهی روزای تعطیل نون گرم میخرید میوورد برامون و هرروز کلی تنقلات برا دخترم و ....مزدش این نبود الکی به یه سو تفاهم به بابام فحش بده منم قهر کردم اومدم خونه بابام خیلی ناراحتم جواب خوبی خانوادم این نبود

❤🤍❤
همسرت خودشیفته نیست؟من تجربه مشابه داشتم و انقد داغون شده بودم رفتم واسه مشاور و بهم گفت اختلال نارس ...

نمیدونم خیلی مغروره

منم ادم قبل نیستم

نمیتونم حرفی بزنم باید خیلی کنترل شده حرف بزنم

حتی بگم جداشیم میگع بدرک بهتر برو بشو

یعنی همه چی غرورشه