2777
2789
عنوان

تورو خدا با چشم باز ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 20 پست
نمیدونم خیلی مغروره منم ادم قبل نیستم نمیتونم حرفی بزنم باید خیلی کنترل شده حرف بزنم حتی بگم جداش ...

دقیقا نشونه هاشع یه سرچ ساده ام بکنی میفهمی چی میگم ادمای خودشیفته بشدت مغرور هستن و فقط ازت ایراد میگیرن خیلی سردن و هی کوچیکت میکنن دائم مقایسه ت میکنن دائم توهین میکنن و قهر میکنن هیچوقت عذر خواهی نمیکنن همیشه خودشونو ازهمه بالاتر میبینن و هیچوقت خوبی های طرفو نمیبینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خیلی مغروره منم ادم قبل نیستم نمیتونم حرفی بزنم باید خیلی کنترل شده حرف بزنم حتی بگم جداش ...

این اصلا خوب نیست گلم 

چند سالته ؟؟ من بعد از ده سال از زندگیم تازه میدونم چی مهمه کجا ساده گرفتم و راحت گذشتم در صورتی که بعضی جزییات هستن که زیربنای یه زندگی رو شکل میدن 

برای کسی بمیر که برای تو تب کنه  اینو همیشه مادربزرگم می‌گفت  مردی که از الان اینقدر کودکانه رفتار کنه تکیه گاه محکی نیست 

اصلا قهر مناسب سن خانم و آقایی نیست که می‌خوان ازدواج کنن 

دوران نامزدی بهترین دورانه و مردها مخصوصا در بهترین حالت خودشون هستن 

لطفا دقت کن در زندگی ده ها برابر بدتر ممکنه رفتار کنه 

هیچ وقتم خودت رو کوچک‌ نکن اصلا بزار مدتی نباشه تا تو عاقلانه تر نگاه کنی به انتخابت نه احساسی گلم

مثلا من مشکل هورمونی دارم بعد یه مدت بشدت ریزش مو داشتم و تحت درمان بودم یبار تو جمع جلو کلی ادم  دختر خالش بهم گفت خوش بحالت چه اندامی داری سریع گفت چه فایده کچله،یا یبار روبروم نشسته بود یهو گفت اه اه سینه هات حالمو به هم میزنه پیر خر  بشی باید بکنیشون  تو شلوارت، تمام این حرفاش داغونم کرده بود

یروزم سر صبحانه نون بربری داغ و جلو کلی ادم کوبوند تو صورتم و همه زدن زیر خنده ،بخوام از کاراش و خورد کردناش بگم ده صفحه میشه