2777
2789

بفرمایید اینم راهکار، در حد توانتون انجام بدین ان شاء الله قطعا دلتون آرامش پیدا میکنه❤️

📢 ذکرهایی برای نیامدن یا محفوظ ماندن در زلزله

سه مرتبه آیه الکرسی را بخوانید.
صدقه بدهید.
طلب استغفار کنید.
به توصیه علامه طهرانی 7 مرتبه ذکر «یا حفیظ» و یک مرتبه ذکر «فَاللَّهُ خَیْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین‏» را تکرار کنید.
دعای فرج را بخوانید.
بنا به سفارش پیامبر (ص) در بین اعمال مستحب خودتان سوره زلزال را بخوانید.

خدا جونم❤️ برای تمام چیزهایی که دارم اما آنها را نمی بینم شکرت🌹❤️

فکر نکنم خوندن دعا کمکی بکنه باید اول پناه بگیری بعد نمیشه که وسط آوار بمونی بخاطر معجزه تا خودت کاری نکنی خدا کمکت نمیکنه از تو حرکت از من برکت

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم خوندن دعا کمکی بکنه باید اول پناه بگیری بعد نمیشه که وسط آوار بمونی بخاطر معجزه تا خودت کار ...

نگفت وسط اوار بشین دعا بخون

گفت قبلش واسه زلزله نیامدن دعابخون

ب هر قیمتی میخایم همو ضایع کنیم فقط

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
فکر نکنم خوندن دعا کمکی بکنه باید اول پناه بگیری بعد نمیشه که وسط آوار بمونی بخاطر معجزه تا خودت کار ...

عزیزم برای اون عزیزانی هست ک خیلی ترسشو دارن، من نگفتم وقتی زمین داره میلرزه وایسید نگاه کنید دعا بخونید. البته در همون لحظه هم آدم یاد خدا کنه دلش آروم میگیره، خدا خودش به همه کمک کنه

نگفت وسط اوار بشین دعا بخون گفت قبلش واسه زلزله نیامدن دعابخون ب هر قیمتی میخایم همو ضایع کنیم فقط

دقیقا چه ربطی داره تا تو کاری نکنی معجزه میخوای؟ 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
نگفت وسط اوار بشین دعا بخون گفت قبلش واسه زلزله نیامدن دعابخون ب هر قیمتی میخایم همو ضایع کنیم فقط

قربون دهنت

این تاپیک یه دعا معرفی کرد

تااز خدادرخاست کنی زلزله نیاد

شماچرا اسمون ریسمون میبافی

چ ربطی ب معجزه داره

یعنی میگی تا هنوزم جایی زلزله نیومده ولی کسی میترسه بره تو کوچه هرشب بخوابه؟ خب آدم مگه خبر داره چی میشه؟

این تاپیک یه دعا معرفی کرد تااز خدادرخاست کنی زلزله نیاد شماچرا اسمون ریسمون میبافی چ ربطی ب معجز ...

وقتی اینهمه آدم تلاشی برای زنده موندن نکردن منتظر چی هستن؟ شما اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن

ممنون از راهکارت 🥰 

قربونت عزیزم ، همون اول راه ترور شدم با حرفای الکی، خب من خودم دلم با دعا آروم میگیره گفتم شاید ی نفرم شده آرامش پیدا کنه، نمیدونم چه عادتی شده بعضیا به هر طریقی سعی میکنن انرژی منفی بدن

یعنی میگی تا هنوزم جایی زلزله نیومده ولی کسی میترسه بره تو کوچه هرشب بخوابه؟ خب آدم مگه خبر داره چی ...

منظورم این نیست منظورم زمانیه که زلزله میاد نباید بترسه چون ترس فقط بدتر میکنه باید برای نجات خودش تلاش کنه

وقتی اینهمه آدم تلاشی برای زنده موندن نکردن منتظر چی هستن؟ شما اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن

ابنجاسایت عمومیه

پس هرکی رو دلم بخادریپ میزنم

شمامخالفی از اول کامنت نزار 

قربونت عزیزم ، همون اول راه ترور شدم با حرفای الکی، خب من خودم دلم با دعا آروم میگیره گفتم شاید ی نف ...

عزیزم اگه منظورت حرف الکی منه باید بگم وقتی زلزله میاد نباید همینجوری بشینی یه جا دعا کنی خدا کمکم کن هنوز هم که خداراشکر بعضی شهرا نیومده بجای انرژی منفی که به جو بدیم آروم باشیم و خودمون به خدا بسپاریم