2777
2789
عنوان

خودارضایی کودکان

3225 بازدید | 63 پست

خانوما خواهش میکنم راهنمایی ام کنید 

پسرم هفت سالشه 

چند وقت پیش معلمش بهم تذکر داد که تو مدرسه همش دستش به جای خصوصی بدنشه 

معلم زبانشم بهم گفت 

الانا دیگه تو خونه هم انجام میده همش چشمم دنبالشه 

نمیدونم چیکار کنم؟

تحت درمان مشاوره کودک هم هست اما بی نتیجه....

😭

باهاش حرف میزنم توضیح میدم که کار خوبی نیست به بدنت آسیب میزنی و‌..

ولی تو مدرسه یا تو خلوت باز تکرار میکنه

وقتی مشغول شد بهش کار بسپر تا یادش بره حواسشو پرت کن 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه جلوی اون کاری انجام دادین؟

از کجا میدونه این چیزارو

گوشی داره؟

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

مشاور کودک چیه آخه 

یه روانپزشک خوب ببرین تا بیشتر آسیب ندیده 

چرا حواستون به بچه هاتون نیست که کار به اینجا نکشه

نمیدونم میشه تو تاپیک شرکت کرد یا نه ولی نی نی یار اگه نمیشه نترکون منو دلم واسه بچه سوخت

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
مگه جلوی اون کاری انجام دادین؟ از کجا میدونه این چیزارو گوشی داره؟

نه گوشی داره 

من و پدرشم بشدت مواظبیم 

به روانشناسش گفته بوده که اولا میخارید گویا بعدا انگار عادت شده براش

مشاور کودک چیه آخه  یه روانپزشک خوب ببرین تا بیشتر آسیب ندیده  چرا حواستون به بچه هاتون ...

دلیل لحن تهاجمی شما رو متوجه نمیشم 

روانپزشک تخصصش با روانشناس کودک کاملا متفاوته عزیزم 

اگر حواسم به بچه ام نبود الان این مشکلش برام دغدغه نبود