2777
2789
عنوان

خودارضایی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 63 پست
وقتی جای عمومی یا جلوشما اینکارو میکنه یعنی هنوز نااگاهه و جنبه جنسی نداره پس خودارضایی نیست اشنای ...

نه تو اطاقش یا تو خلوت انجام میده 

اما تو مدرسه سعی میکنه کسی نبینه ولی خوب معلمش متوجه شده 

خودم تو خونه بشدت مواظبشم تنهاش نمیذارم 

اما تو مدرسه متاسفانه انجام میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گوشی داره  من و پدرشم بشدت مواظبیم  به روانشناسش گفته بوده که اولا میخارید گویا بعدا ...

گوشی برای بچه 7 ساله هرچقدرم بگی خوبه بازم بده

حتی بچگیش رو ازش میگیرین با گوشی 

همه میگن بچه ها همشون دارن ما هم میگیریم چرا بچه من نداشته باشه

یه چیزیو میگم که با چشمای خودم دیدم الکی حرف نمیزنم، 

کار خلاف بچه با گوشی، فقط یک ثانیس. 

یک ثانیه تنها تو گوشی باشه دیگه تموم شده رفته. 

حتی اگر ناخواسته باشه... 

من زیاد با بچه ها سروکله دارم اینم یکی از چیزایی بود که دیدم. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
گوشی برای بچه 7 ساله هرچقدرم بگی خوبه بازم بده حتی بچگیش رو ازش میگیرین با گوشی  همه میگن بچه ...

منظورم این بود گوشی نداره 

اشتباه تایپی بود 

تبلت داره بدون اینترنت

میشه راهنماییم کنید؟

بخدا بعضی وقتا میدیدم میزدم زیر گریه...همین بی اعتنایی جواب داد بخدا تو آشپزی ازش کمک میگرفتم لباس پهن کردن..من مشاوره بیرون نبردم تلفنی از همین ۱۸۴۰بود اگه اشتباه نکنم کمک گرفتم برای بهزیستیه مشاوره رایگان تلفنی

نه گوشی داره  من و پدرشم بشدت مواظبیم  به روانشناسش گفته بوده که اولا میخارید گویا بعدا ...

گوشیش نت داره؟

شاید تو اینترنت فیلمی چیزی میبینه

ببین اگه گوشیش نت داره برو توی مرورگر گوشیش 

سه نقطه بالا هس بزن روش 

قسمت history رو بزن 

اونجا هرچی سرچ کرده میاد بالا 

ببین رفته توی کدوم سایتا

بعدم سعی کن یه مدت خیییلی طولانی مثلا یکی دو سال 

زیاد ببرینش بیرون (پارک و شهربازی و.... هرجا ک دوس داره 

توی خونه باهاش بازی های هیجانی انجام بدین 

درس و مشقشو ک میخواد بنویسه باهاش باشین 

حموم ک میره با باباش بره 

دستشوییم ک میره جلو در دستشویی وایسین تا بیاد 

اصلااا تنهاش نزارید 

یکم اجتماعیش کنید ک تو مدرسه دوستای زیادی پیدا کنه 

جوری ک تنها نشه تو مدرسه 

اینا فک میکنم خیلی کمک کنن بهتون

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
گوشیش نت داره؟ شاید تو اینترنت فیلمی چیزی میبینه ببین اگه گوشیش نت داره برو توی مرورگر گوشیش  ...

نه نت نداره 

گاها با گوشی من میره گوگل اونم همیشه چک میکنم 

بن تن 

مرد عنکبوتی و... 

سرچ میکنه 

تو خونه خودم و مامانم و همسرم نمیذاریم تنها بمونه 

اما متاسفانه مشکل اصلی وقتاییه که کنارش نیستیم مثل مدرسه

پسر منم گهگاهی دست میزد و بازی میکرد من اصلا بهش تذکر ندادم چون یادمه پسربرادرشوهرمم همینطوری بود. ا ...

آخه نعوظ میشه و دست زدن ساده نیست بدجور میخارونه