2777
2789
عنوان

سلام خانما با سیاست کممممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 35 پست
عزیز دلم شوهرت ساده نیست،برعکس زرنگه برای خانوادش خرج میکنه که،خانواده بگن پسر ما خوبه،عروسمون بَده، ...

حالا جالب اینه وقتی خونه پدرشوهرم بخور بخور هست اصلا شوهرمو تحویل نمیگیرن،،،وقتی کار دارن و گیرن تازه یادشون میفته عه یه پسر بزرگ هم داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم شوهرت ساده نیست،برعکس زرنگه برای خانوادش خرج میکنه که،خانواده بگن پسر ما خوبه،عروسمون بَده، ...

ولی یه چی بگم،،،تجربه نشون داده اونی که بیشتر محبت می‌کنه و زحمت می‌کشه بیشتر نادیده گرفته میشه چون بعد از مدتی وظیفه طرف میدونن،،من یه برادرشوهر دارم هیچ‌کار برا پدر مادرش نمیکنه تازه همش طلبکارشون هم هست ولی اینقدر هواشو دارن و احترام خودش و زن وبچش میزارن

ولی یه چی بگم،،،تجربه نشون داده اونی که بیشتر محبت می‌کنه و زحمت می‌کشه بیشتر نادیده گرفته میشه چون ...

وایییی دقیقاااااااا،،برادر شوهر من با پول خودش ی تیکه نون واسه پدر و مادرش نمیگیره،مجردم هست مادرشوهرم دودستی داره براش جمع میکنه، ،اما وظیفه ی شوهر من میدونن که ی زن و ۴ تا بچه داره،،تموم احتیاجاتشونو برآورده کنه...

وایییی دقیقاااااااا،،برادر شوهر من با پول خودش ی تیکه نون واسه پدر و مادرش نمیگیره،مجردم هست مادرشوه ...

پس ببین اسم شوهرای ما رو نمیشه گذاشت زرنگ،،،همون خسیسا و بد عنقا زرنگن

اخه می‌دونی سر عروس کردن خواهر شوهرم ،مامانم به مادر شوهر گفته چرا به ارغوان زنگ نزنید دعوت نکردید ا ...

دیگه باید یه چیزی واسه تبرعه کردن خودش میگفته!!

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰