2777
2789
عنوان

سلام خانما با سیاست کممممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 35 پست
اگه برات مقدوره و میتونی یک شب با همسرت برو خونه مادرشوهرت بعنوان اینکه کمکی اگه می‌خواند روی شما هم ...

بخدا اینقدر پشت سرم به دروغ حرف زدن،،،اینقدر بی احترامی کردن،،فقط خدا از دلم خبر داره.اگه میدونستم درست میشن حاضر بودم پا پیش بزارم ولی میدونم نمیشن

بخدا اینقدر پشت سرم به دروغ حرف زدن،،،اینقدر بی احترامی کردن،،فقط خدا از دلم خبر داره.اگه میدونستم د ...

قربونت برم میفهممت درکت میکنه ولی باور کن اگه گذشت از سمت شما باشه پیش شوهرت چنان عزیز میشی و خانوادش رو مقصر میبینه و خودش حامیت میشه ارزش خودت رو بالا میبری میفهمه چه خانم عاقل و باشعور و با گذشتی داره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی داره سر چی قهر کردین؟؟و افکار خانواده شوهرت چطوریه؟مثلا فردا که رفتی مراسمشون اونا چی فک ...

میدونی چون شوهرم پسر بزرگه اینا همش ازش توقع دارن نوکریشون بکنه یا پول براشون خرج کنه ،،در حالی 6تا پسر دارن ولی فقط از شوهر من توقع دارن،،شوهر منم خیلی ساده و مظلومه،،بارها ازش پول گرفتن و گفتن میدیم ولی ندادن دفعه آخر منم زنگ زدم پدر شوهرم واسه گرفتن پول خودمون که بحثمون شد و ...اگه پول نداشتن میگفتم اشکال نداره ولی وضعشون خوبه فقط میخوان بچاپن،،منم حرصم میگیره از این زرنگ بازیاشون

اگه برات مقدوره و میتونی یک شب با همسرت برو خونه مادرشوهرت بعنوان اینکه کمکی اگه می‌خواند روی شما هم ...

چقدر دلت بزرگه . من که نمیتونم کسی که خیلی بدی کرده در حقم رو ببخشم

خدایا به همه آرامش و سلامتی بده
قربونت برم میفهممت درکت میکنه ولی باور کن اگه گذشت از سمت شما باشه پیش شوهرت چنان عزیز میشی و خانواد ...

چون زمانی که میتونستی انتقام بگیری بزرگ منشی به خرج دادی میدونم حتی ممکنه پیش خودشون فکر کنند که ببین آخرش خودش اومد اما اونا مهم نیستند مهم اینه که شوهرتون به خانمش افتخار میکنه 

ببین اگه جاریت زنگ زد برو بعدم ما خودمون این جوری هستیم کلا بع نفر از اعضا میگیم دیگه هی یه بار به ...

اخه می‌دونی سر عروس کردن خواهر شوهرم ،مامانم به مادر شوهر گفته چرا به ارغوان زنگ نزنید دعوت نکردید الکی گفته بود ارغوان همه ی ما رو تو لیست سیاه گذاشته وگرنه ما زنگ زدیم،،همینجور دروغ هاااااا،،ادم چقدر می‌تونه پست باشه آخه

قربونت برم میفهممت درکت میکنه ولی باور کن اگه گذشت از سمت شما باشه پیش شوهرت چنان عزیز میشی و خانواد ...

عزیزمی  

میدونی مادر شوهرم تو کار دعا و طلسم هست متاسفانه،،،کاری کرده شوهرم خیلی بهشون بها میده

عزیزم بچه هات چند سالشونه؟ اگه تو ی سنی هستن که حرفتو می‌فهمن و درکت میکنن بهشون بگو نرن

13و8،،،پسر بزرگم که حتما می‌ره چون خیلی طرفدار هموناس،،اخلاق و قیافش هم مث هموناس متاسفانه  

چون زمانی که میتونستی انتقام بگیری بزرگ منشی به خرج دادی میدونم حتی ممکنه پیش خودشون فکر کنند که ببی ...

اصلا اهل انتقام نیستم،،فقط کنار میزارم وبی محل میکنم،،،اینجور بگم که خیلی آدمای سمی هستن

من اگه رابطه نداشته باشم نمیرم ولی شوهرم ازاده

منم تو دلم نیست برم ولی از طرفی دو دل هستم ،،،واسه همین  اینجا مطرح کردم ببینم خانمهای باتجربه چه راهنمایی میکنن بهم

میدونی چون شوهرم پسر بزرگه اینا همش ازش توقع دارن نوکریشون بکنه یا پول براشون خرج کنه ،،در حالی 6تا ...

عزیز دلم شوهرت ساده نیست،برعکس زرنگه برای خانوادش خرج میکنه که،خانواده بگن پسر ما خوبه،عروسمون بَده،شوهر منم برای اینکه خودشو خوب کنه،پدربزرگش که مُرد خرج عزاداری پدربزرگشو داد،بعد مادربزرگش که مُرد خرج عزاداری اونو هم داد،خرج دانشگاه خواهراشو هم داد،پدر شوهرم ساختمون درست می‌کرد هر جا کم می‌آورد از شوهرم می‌گرفت الانم هفته ای یک میلیون فقط میوه شونو میگیره در حالی که پدرشوهرم خییلی وضع مالیش خوبه بعد اگه خانواده شوهرم برای ما صد هزارتومن خرج کنن قشنگ میگیرن ازمون،شوهرمم قشنگ تا قرون آخرشو میده که فقط خودشو خوب کنه،،