2777
2789

بچها شوهرم ۱۲ از قبل حساب بانکی داشت و پول تو حساب من بود واریز کردم به کارت اون بنی ما ۱۲ کافینت به ما گفت برو رمز پویا از بانک بگیر بیار من وکالتیش میکنم و کاری به بانک نداشتیم و نرفتیم داخل بانک وکالتی کنیم نوشته ۹۰ ما ۹۱ گزاشتیم حساب و ما روز یکشنبه ثبت نام کردیم دیگه و الان ۵ روز از هم حساب وکالتی و ثبت نام گذشته و مگه نباید حساب مسدود بشه الان دیگ ؟تا امروز شوهرم الکی یه شارژ ۲ هزار گرفته خواسته ببینه جلوی حسابش مسدود شده یا نه و شارژ گرفته و نگرانم میگم نکنه تو کافینت وکالتی کردیم اشتباه تو بانک نگرفتیم آخه لطفا راهنماییم کنین درست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کل حساب رو که مسدود نمیکنن، فقط همون مبلع ۹۰ میلیون رو مسدود میکنن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

دوستانی که ثبتنام کردید جلوی وضعیت ثبتنام شما هم یه کلمه انصراف تو کادر هست ؟

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

فكر نكنم مسدود بشه فقط شما وكالت ميدين ك از اين حساب پول برداشته بشه توسط ايرانخودرو

دست نزنيد ب حساب

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
کل حساب رو که مسدود نمیکنن، فقط همون مبلع ۹۰ میلیون رو مسدود میکنن

بعدشم اگر وکالتی نشده بود اصلا بهتون اجازه ثبت نام نمیداد و خود سایت خطا میداد

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
آخه نگران شدم اونا فقط کار به اون ۹۰ تومان دارن آره 

اره

اونو که خودمون با کوشی انجام دادیم،اما دوبرگه هم بانک امضا کردیم

نياز نبود بريد بانك 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
همه پژو ثبتنام کردن این دفعه هم در نمیام 😭

خب رانا هم ۹۰ تومنه. از کجا فهمیدی همه پژو نوشتن؟