2777
2789
عنوان

شغلم خیلی لول پایین وبده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 38 پست
خیلی ام عالیه نسبت به قبل خودت پیشرفت کردی و خودت راضی بازم پیشرفت میکنی

واقعامیگی؟نمیدونم اگع انقد بده چرا خودشون میان سرکار؟هی الکی میگن ماازماع دیگه نمیایم سرکار

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم که چه بد چه خوب در هرصورت حرفو میزنن

خودت هرجایی راحتی بمون

اگه شغلی هم با درامد بالاتر پیدا کردی عوض کن وگرنه وقتی خودت میگی از این شغل خوشت میاد دیگه حرف بقیرو بیخیال

‌گَر بِشکند مَن،زاده شَود مَن دیگری:')!                                     الله ت زیبا ترین تکرار هر روز منی ... 🕊️                               یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️️                     وخدایـے ڪہ اسپانسر تمام آرزوهامونه: )🧿🔗❤️
میتونی خیلی شغل های بهتری داشته باشی ...راحت طلب نباش

مثلاچ شغلی؟الان۷۰درصددخترا شغلشون درهمین حده منشی وفروشندع وغیرع مگه همه دکترمهندسن؟

واقعامیگی؟نمیدونم اگع انقد بده چرا خودشون میان سرکار؟هی الکی میگن ماازماع دیگه نمیایم سرکار

چون تو جاشونو تنگ کردی

مگه کار دولتی الکیه؟اگه میتونن خودشون برن

مردم کلا جدیدا میشینن میگن لنگش کن

دمت گرم که کار میکنی و تو کار خودت و به نظر خودت موفقی

مگه شعل دولتی الان اماده ریختن .ول کن از این حرفا ایقد به ما زدن من از شعلم اومدم بیرون هیچوقتم در ح ...

دقیقاخیلی بی شخصیتن انگارهمه تومملکت دکترمهندسن

تو چه ساده ای! میخوان پست تو خالی شه یکی از آشناهای خودشونو بیارن سر جای شما.

مهمه ابنه که درآمدت بیشتر شده و کار سختی هم نیست.

اصصصصلا هم بی کلاس نیست

خب راس میگن چون با مدرک پنجم ابتدایی هم میتونستی این کاره شی حیف تحصیلاتت نیست؟

میشع بفرمایین بقیع ک تحصیلات دارن چیکارن؟همه دکترمهندسن؟