2777
2789
عنوان

شغلم خیلی لول پایین وبده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 38 پست
حالا  چند سالی بمون  ولی  پیگیر  کار هم باش  ۴ تومن  خوبه  بالاخ ...

خرج رفت ووامد ندارم نزدیک خونمونه دوقدم راهه

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
تو چه ساده ای! میخوان پست تو خالی شه یکی از آشناهای خودشونو بیارن سر جای شما. مهمه ابنه که درآمدت ب ...

من خیلی اینجاراحتم چون اضطراب اجتماعی دارم نمیدونی چ بدبختیه برام سرکاررفتن ولی اینجاچون کارش راحته اعتمادبنفس بیشتری دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا خوبه  بمون  چندماه  بعد  اگه شغل بهتر پیدا شد بروو  حیف ماهی ۴   ...

اره میمونم انقدمتنفرم ازآدمای خودشیفتع همه روکم میدونن خودشونو بالاهووف الان توتاپیکم چن نفرگفتن اره شغل بیخودیه انگارخودشون چین؟!!

میشع بفرمایین بقیع ک تحصیلات دارن چیکارن؟همه دکترمهندسن؟

اگه اومدی تا نظر تایید بگیری پس عزیزم شما بهترین شغل دنیا رو پیدا کردی بهت تبریک میگم.

نه اگه اومدی واقعیت رو بفهمی ، باید بگم نظرم همینه که بالا گفتم.

خود من با لیسانس ۴سال تو مدرسه غیر انتفاعی برا ۱۵۰ تومن پول جون کندم بعدش دیدم نخیر چیزی که جلو رومه مطابق با تحصیلات و تلاش من نیست، یکسال شبانه روز خوندم و زحمت کشیدم از همه چی زندگیم زدم تا تونستم آزمون استخدامی رو با هزار زحمت قبول بشم و الان معلم رسمی هستم.

شما هم میتونی تلاش کنی و شانستو امتحان کنی،شغل دولتی یا شغلی که در آمدش خوب باشه نریختن توی کوچه تا تو بری جمع کنی.

باید جون بکنی و زحمت بکشی تا برسی بهش.

حالا خود دانی.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

سلام. 

به حرف مردم اصلا و به هیچ وجه توجه نکن

همینا که الان به شما میگن وای چه شغل بی کلاسی، فردا از این کار دربیای و نتونید شغل جدید پیدا کنید، بازم پشت سرتون حرف میزنن که وای دیدی، اینقد چیز بود و فلان

اصلا اهمیت نده، کار بهتر پیدا کردین حتما برین ولی زندگیتون رو روی حرف مردم، جلو نبرین

.
اگه اومدی تا نظر تایید بگیری پس عزیزم شما بهترین شغل دنیا رو پیدا کردی بهت تبریک میگم. نه اگه اومدی ...

نیومدم تاییدبگیرم شغل معلمی هم خوشم نمیادوهمچین اش دهن سوزی نیست!چندین ساعت بابچه مردم سرکله بزنی بخاطرچندرغاز!من هدفم چیزدیگه اییع برای خودم میخوام کارکنم پولامو جمع کنم بعد

نیومدم تاییدبگیرم شغل معلمی هم خوشم نمیادوهمچین اش دهن سوزی نیست!چندین ساعت بابچه مردم سرکله بزنی بخ ...

آزمون استخدامی فقط برای معلمی نیست اگه نمیدونی بدون.

من نیومدم بگم معلمی اله وبله، ولی هرچی باشه از تاکسی گردونی بهتره😉

ضمنا نگفتم شغلتو ول کن.گفتم به دنبال گزینه بهتری باش.

نمیخوای؟

برو به سلامت.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
آزمون استخدامی فقط برای معلمی نیست اگه نمیدونی بدون. من نیومدم بگم معلمی اله وبله، ولی هرچی باشه از ...

شماشغل خودتومثال زدی منم گفتم خوشم نمیادوهمچنین هرنوع استخدامی چون دوس دارم واس خودم کارکنم خانم نابغه!!ضمن اینکع هرشغلی محترمه نادان یادبگیربه کسی وشغلی توهین نکنی تازه به دوران رسیده فکرکردی معلم شدی شاخ غول وشکستی تحفه؟برو ریپلای نکن اعصاب امثال تورو ندارم