2777
2789

من با  یک هفته تاخیر پر شدم مثه همیشه هم خونریزی زیاد ولی نمیدونم چرا یه استرسی دارم که باردارم  مگه میشه تو بارداری پر باشیم؟ اصلا شرایط بارداری مجدد ندارم الان که پر هستم میشه بی بی چک بزنم ؟جوابش درست میشه؟

فقط لبخند بزن 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هفته تاخیر بوده دیگه باردار نیستی وقتی پریود شدی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اخه الان زدم تو گوگل زده امکان پر در بارداری نیس به هیچ عنوان دارم از استرس میمیرم و زنده میشم  ...

نه اصلا اینجوری نیست

من یکی رو میشناسم توی دوران بارداریاش پریود میشد و البتع بگم بچهای سالمی داره

🐈‍⬛
مطمئنی؟!

آره دیگه مگه خونریزی مثل همیشه نیست الان چند روزه پریودی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
نه اصلا اینجوری نیست من یکی رو میشناسم توی دوران بارداریاش پریود میشد و البتع بگم بچهای سالمی داره

اخه چه جوری میشه مگه خونریزی پر از همون رحم نیست که بچه داخلشه ؟

فقط لبخند بزن 🫶🏻