2777
2789
عنوان

به یکی شک کردم .نظر شما چیه؟

975 بازدید | 69 پست

سلام یه دکتر زنان هست تو تلگرام گروه داره

یه بار ازش یه سوال پرسیدم که انتی بیوتیک تو عقب افتادن پریود تاثیر داره یا نه؟

اول گفت ویس بفرست تو ویس اسم و فامیلی و سن و قد وزن و محل زندگیتو بگو

بعدسوالای شخصی میپرسید راجب تیرگی واژن و مق..

من موندم که چه ربطی داره اینا به یه قرص

گذشت تا دیروز سوال داشتم راجب یه قرص 

گفت واسه چی میخوری و اینا.توضیح دادم راجب تنگی مجرای ادراره

بعد گفت از مثانت عکس بفرست.

بازم موندم اخه یه قرص چه ربطی به اینا داره

گفتم نوار مثانه دادم گفت با گوشی از مثانت عکس بگیر 

منم گفتم نمیتونم عکس بفرستم.لطفا بگید این قرصه تاثیر داره یا نه

گفت نه عکس نفرستی نمیتونم جواب بدم.

منم ولش کردم ولی شک دارم بهش

مثلا با عکس از روی مثانه چی میخواست بفهمه؟

اصلا چیزی معلومه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین !مگه مثانه معلومه ؟!😕🙄

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

واسه چی آدرس فرستادی😐😐

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐

وای خدا مرگم بده

اصلا کلاهبرداره طرف عکس ندییییییییییییی

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....

مردم مریض روانی ان 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

منم توی تل یکی بهم پی داد ک دکتر زنانه و...،بعدش ازم عکس خاست منم ندادم،شک کردم ترسیدم😂

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️