2777
2789
عنوان

پوشش متفاوت تو جمع

536 بازدید | 19 پست

ی مهمونی بود دیشب نمیدونستم چجورن جمع دوستانه بعد تیپ زدم شلوار قد 80 و...

رفتیم اکثرا مذهبی بودن و چادر تو خونه

منم روسری برنداشتم ولی زووم بودن روم خخ

چقدم نیگا میکردن مردا انگار میخواستن بخورن تازه ادعا مذهبی داشتن

خب😐

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باشید چ می کنید طبق نظر خودتون می پوشید یا جمععع اینجور گیر کردید😬

طبق نظر خودم

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

خب دیگه گذشت

اما تو هر جمعی متناسب با خودشون می‌پوشم من. دلم نمی‌خاد زوم باشن روم یا حرفی بزنن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
شما باشید چ می کنید طبق نظر خودتون می پوشید یا جمععع اینجور گیر کردید😬

مثلا من به لباس شنا علاقه دارم ولی نمیشه که تو عروسیو تولد مایو بپوشم پس آدم باید ملاحظه جایی که میخواد بره هم کنه 

وای خیلی حس بدیه 

برام پیش اومده دلم میخواست زودتر پاشم بیام

برا من عروسی بود اورال پوشیدن بدون آستین و کوتاهم بود رفتم اونجا دیدم همه با مانتو بودن منگلا نکردن بگن قبلش منم سریع مانتومو پوشیدم ولی خب شلواره کوتاه بود

معیارام همون قبلیاس...یادت ک نرفته؟!

چطور جمع دوستانه بود که نمیدونستید اونا چادرین

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
شوهرمم وسطاش چش غره رفت ولی کاری نمیشد کرد خخ

یعنی اصلا نمیدونستی کجا دعوتی خونه ی چه ادمی؟ 

مهمونی که گذشت رفت ولی اگه خیلی اذیتی همیشه پرس و جو کن ببین کجا میری که نشه مثل این مهمونی

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»