2777
2789

يا مَن إذا تضايقتِ الأمورُ فَتحَ لها باباً لم تَذهَب اليه الأوهامُ صَلِّ على محمد و آل محمد و افتح لأموريَ المتضايقةِ باباً لم يَذهَب اليه وَهمٌ يا ارحم الراحمين».

در این دعا بر خداوند عرضه می داریم: «ای خدایی که وقتی حلقه های بلا به هم گره می خورد و انسان را در فشار قرار می دهد؛ در این زمان دری را به روی بندگان باز می کند که فکر و وهم بشر هم به آن جا نمی رسید. خدایا صلوات خود را بر محمد و آل محمد نازل فرما و مرا که در بن بست گیر کرده ام، تو خودت راهی برایم باز کن که به عقل من نمی رسد.

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان ممنونم استارتر گرامی ان شالله حاجت روا بشید

ممنونم عزیزم همچنین شما🙏

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

خدایا فرج مولایمان آقا امام زمان (عج)

را برسان.خداوندا عاقبت همه بندگانت را ختم بخیر کن.خدایا تا مارا پاک نکردی از

دنبا مبر.خدایا حوائج همه ی حاجتمندان

را بر آورده به خیر کن.

خدایا ایرانم را از جمیع بلایا و گزند بد خواهانش

مصون و محفوظ بدار.🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

بارالها "
زمين تنگ است و آسمان دلتنگ
بر من خرده نگير اگر نالانم...
من هنوز رسم عاشقي نمي دانم
" خداوندا "
کمکم کن پيماني را که در طوفان با تو بستم, در آرامش فراموش نکنم و در طوفان هاي زندگي با " خدا" باشم نه نا خدا
خدايا : پنجره اي براي
تماشا و حنجره اي براي
صدا زدن ندارم ،
اميدم به توست ،
پس بي آنکه
نامم را بپرسي و
دفترهاي ديروزم را
ورق بزنى، رحمتت را جاري کن
🌸خدایا
کجا اين دل شکسته را جز نگاه تو درمانيست!؟
و کجا اين دل تشنه را جز ابر احسان تو باراني!؟
🌸سبحانا!...
"اي يگانه محبوب بي ريا"
در کنارمان گير و دامنت را پناه جاودانه مان ساز؛
🌸بارالها!...
تو را سوگند به رحمت بي منتهايت،
اجابت کن دعاهاي بندگانت را...
دعاهایی که با مصلحت تو سازگارند

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ يَا أَيُّهَا الْکَافِرُونَ «١» لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ «٢» وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «٣» وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ «۴»وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «۵» لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِيَ دِینِ «۶»

🌹

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ «١» اللَّهُ الصَّمَدُ «٢» لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ «٣» وَلَمْ يَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ «۴»

🌹

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ «١» مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ «٢» وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ «٣» وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ «۴» وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ «۵»

🌹

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ «١» مَلِکِ النَّاسِ «٢» إِلَهِ النَّاسِ «٣» مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ «۴» الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ «۵» مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ «۶»

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ (255) لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (256) اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (257)

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام دوست خوبم سپاس از دعوت شما🌹

«بسم الله الرحمن الرحیم 💟 ماشاءالله لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم»

https://namnak.com/دعاهای-اثربخش-در-دفع-بلا.p42921

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
@بی_پناه۹     @js1234     @قرارعاشقانه     @نرگس711   & ...

ممنونم از دعوتتون 🌹🌹

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

اللهم عجل لولیک فرج⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱