2777
2789
عنوان

واکنشتون چیه

108 بازدید | 10 پست

اگه یه روزی متوجه بشید شریک زندگیتون یا نامزدتون و... بهتون خیانت میکرده و شما به خاطر اعتمادتون بهش متوجه نشده بودید واکنشتون چیه 

سکوت یا جنجال یا ....

برام جالبه بدونم در برخورد با این چیکار میکنین ؟؟ 

سکوت میکنم و ترکش میکنم با یه پیام 

دیگه هیچ وقت نمی بخشمش و فرصت دوباره ای در کار نیست

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

من چون اتمام حجت کردم ک اگه ی زمان از کسی خوشش اومد بیشتر از من، حتما بهم بگه

اگه بفهمم پشت سرم داره خیانت میشه ناراحت میشم و بدون هیچ حرفی ترکش میکنم... جنجالم بی فایده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اعصابم خورد میشه بخاطر هدر دادن عمرم با همچین ادمی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

دیگه اعصاب نمونده خیانت خیانت خیانت

به درک که بکنن چقد حرص میدین آدمو

انگار یه تیکه طلا دارن همش میخوان مواظبت کنن ازش

بابا بیاین بیرون از این خیالات

یا اینکه کار خودتونه میخواین عکس العمل ببینین

خدا نکنه پیش بیادولی اگه پیش بیاد تجربه بقیه ثابت کرده درست شدنی نیست. و توبه ایی در کار نیست ترکش میکنم  و اگه نتونستم بخاطر بچه هام اون مرد برای من دیگه مرده. نهایت  هم خونه باشم  ولی فک میکنم گزینه اول محتمل تر هست. بخشش تو کارم نیست

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

دیگه اعصاب نمونده خیانت خیانت خیانت به درک که بکنن چقد حرص میدین آدمو انگار یه تیکه طلا دارن همش م ...

نه عزیزم ..اتفاقا منم از بس تاپیکشو دیدم برام جالب شد بدونم عکس العمل بقیه چیه 

چرا خودتو حرص میدی