2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین دعوتم نکردن برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم به خدا مرسی 

نه گوش نده به بچه ها بخدا یچیزای فضایی میگن دعوا درست میشه

واقعا عروسی و نامزدی نزدیک دعوت نمیخواد خصوصا اگه بینتون خصومتی نباشه

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
منو همسرم میبره اونجا با اونا چیکار کنم

اصلا محلشون نده دایورتشون کن

اگرهم شاکی شدن 

جلو چشم مادرشوهرت بگو چرا مارو دعوت نکردید 

با اینکه دعوت نگرفتید ما خواستیم بیایم مادرجون بهمون ادرس نداد

من دوس ندارم بدون دعوت جایی برم 

تمامم

تعلیق شدم باز اومدم
پیش فامیلا حتما بگو معرفت دعوت کردن درست نداشته و بهتون نه کارت داده نه تماس گرفتن. ترجیحا وقتی وار ...

وای نه تروخدا این چه کاریه 

فردا هم بگن حسودی کرد دعوا درست کرد

سختش نکنید یه نامزدیه

گفتم که خیلی حساس نباش چون عروسی فامیل نزدیکه دیگه به نظرشون لزومی ندیدن که رسمی دعوت کنن

غیر رسمی هم دعوت نکرده

حتی آدرس تالار ندادند

این از حساسیت گذشته

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
به کامنتا گوش نکن واقعا چیزایی میگن من خودم شماره یک حساس بودنم به دعوت ولی میدونم این مراسم نامزد ...

عزیزم شرایط خانوادگی هر کسی با فامیلای شما فرق میکنه، درست نیست بگید به کامنت ها گوش نده!  

من خودم عموهام خودشون میدونن حتی اگه زنگ هم نزنیم دعوتن چون خیلی بهم نزدیکیم و عین برادر هستن برام ولی خانواده مادرم یعنی خاله و دایی هام و حتما باید دعوت کنیم چون رابطه مون کمه! 

منو همسرم میبره اونجا با اونا چیکار کنم

شوهرت بهتر خواهرشو میشناسه. حتما میدونه خواهرش منظور نداره و رسمشونه وگرنه شوهرت بدونه نمی‌خوان باشین که نمیره. 

یه دختر دارم تا نداره
همسرم این چیزا حالیش نمیشه بازور منو میبره کاری نمیتونم بکنم

برو ارایشگاه خودتو خوشگل کن لباس قشنگ بپوش برو و برقص و بخور

چون ممکنه سوتفاهم باشه ممکنه خواهرشوهر اسی یادش رفته باشه زنگ بزنه! بین برادر و خواهر این حرفا نیست ...

اصلا درست نیست این حرفا 

اون خواهر برادر الان یه خانمی بینشونه به اسم همسر و زن برادر که باید احترامش حفظ بشه

الان اگه خواهر اسی این حرکت و میزد شوهر اسی میرفت

همین خانواده شوهر اسی زبونشون دو متر نبود ک داداشمو بدون دعوت کجا میبری پیش باجناق کوچیکش میکنی؟؟؟

تعلیق شدم باز اومدم
وای نه تروخدا این چه کاریه  فردا هم بگن حسودی کرد دعوا درست کرد سختش نکنید یه نامزدیه

گفتن امشب عروسی هست نه نامزدی.

عزیزم اتفاقا گفتم با خنده این حرفا رو بگه نه با دعوا.

وقتی صاحب مراسم خودش احترام خودش نگه نمیداره و بی احترامی میکنه به برادر خودش ، باید بفهمه احترام یک طرفه نیست.

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
اصلا درست نیست این حرفا  اون خواهر برادر الان یه خانمی بینشونه به اسم همسر و زن برادر که باید ...

بالاتر گفتم شرایط خانوادگی هر کسی فرق میکنه تو خیلی خانواده ها این حرفا نیست عین زنعمو های خودم که اصلا این چیزا براشون مهم نیست دعوت هم نکنیم میدونن که باید بیان.... 

عزیزم شرایط خانوادگی هر کسی با فامیلای شما فرق میکنه، درست نیست بگید به کامنت ها گوش نده!   من ...

درستش همینه حالا عمو رو میشه صاحب مجلس خوند ولی دایی نه اونم واسه بچه بردار نه بچه خواهر 

عروسی من خانواده پدرم و مادرم کارت دعوت دادیم با اینکه دایی ها و خاله ام از خواهر و برادر بهم نزدیکترن 

تعلیق شدم باز اومدم
عزیزم شرایط خانوادگی هر کسی با فامیلای شما فرق میکنه، درست نیست بگید به کامنت ها گوش نده!   من ...

عیب نداره دیگه تو مراسم نامزدی و عروسی شرایط فرق داره نباید به این قضیه فکر کرد چون خیلی درگیرن و خودمونی دعوت نمیخواد اگه کسی هم یادش باشه و این کارو انجام بده که میده اگه نداد هم ایراد نیست

اگه جشن تولدی بود همین نزدیکا دعوت باید کنن 

ولی این مراسم متفاوته

وقتی بری اونجا به محض دیدنشون ارامش به وجود میاد و میبینیم سخت گرفتیم

هیچکس از شرایط اون خانم خبر نداره باید احتمال داد و گذشت کرد

شاید خیلی یدفه ای مجبور به مراسم شده باشن توسط خانواده داماد و ....هرچیزی ممکنه 

نباید اوضاع رو سنگین کرد جا برای پرسش هست که بعدا پرسید زنگ نزدید ادرس نداشتیم 

کلمه گله کردن هم برای این قضیه مناسب نیست 

ولی باید مراسم رو رفت و اعتنا نکرد چون ادما از هزارو یک دلیل بیخبرن

گفتن امشب عروسی هست نه نامزدی. عزیزم اتفاقا گفتم با خنده این حرفا رو بگه نه با دعوا. وقتی صاحب مرا ...

این برادری که بهش احترام نزاشتن خودش احترام خودشو حفظ کنه و نره ،نه که بره و بااین حرفا اختلافای دیگه هم بپا کنه