2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین دعوتم نکردن برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 113 پست

شما نباید باهاشون تماس بگیرید

در پایین ترین سطح توقع ممکن این بود مادر شوهر آدرس تالار میداد وقتی هیچکس ادرس تالار نمیده یعنی قلبا دوست ندارند در مراسم شان باشید

این جور ادما احتمالا بعدش هم که نروید طلبکار میشن که نیومدید ولی یادت باشه بهترین دفاع حمله ست

تا چیزی گفتن سریع جوابشون بدید

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا برادرشو دعوت نکرده

تولد اگه بود باید دعوت میکرد ولی نامزدی داخل تالار فرق داره برای نزدیکان اگه نگن ایرادی نداره

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
اگه زنگ بزنه میگن دعوتین حتما هیچ وقت نمیگه نه 

خب اینجوری خیلی بهتره تا بعدا از سر سوتفاهم اهتلاف پیش بیاد

خواهر و برادر که تعارف ندارن نهایت خواهرش میگه نه شما دعوت نیستید،،،، نامزدی دختر دایی من همه دایی و خاله هام رفتن فقط مامان من و دعوت نکردن چون بچه کوچیک تر بود😑🙁یا مثلا موقع عقد بچه های خالم، خالم زنگ میزد میگفت میخوان عقد کنن ولی چون شما راهتون دوره نمیخوایم تو زحمت بیوفتین و نیاین! 

به کامنتا گوش نکن واقعا چیزایی میگن

من خودم شماره یک حساس بودنم به دعوت

ولی میدونم این مراسم نامزدی و عروسی اطرافیان نزدیک واقعا دعوت نمیخواد و اگه بتونید کمکی هم باشید خیلی خوبه چون بنده های خدا اکثرا اینطورن که درگیر میشن و دستپاچه میشن

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
چون منو بازور میبره بنظرتون اونجا چی بهشون بگم

پیش فامیلا حتما بگو معرفت دعوت کردن درست نداشته و بهتون نه کارت داده نه تماس گرفتن.

ترجیحا وقتی وارد تالار شدید احتمالا خواهر شوهرت (مادرعروس) کنار مادر داماد ایستادن، پس شما با خنده وارد میشید تبریک میگید

بعد جوری که مادر داماد بشنوه میگی درسته که معرفت درست دعوت کردن و کارت دادن به برادرت نداشتی ولی ما دیدیدیم غیبیت دایی بزرگ عروس توو مراسم جالب نیست ، بعد هم روو کن به مادر داماد بگو نظر شما چیه

به یکی دوتا فامیل دیگه هم بگید، شخصیتا نباید می اومدید چون دعوت نشدید ولی همسرتون خواستن اومدین.

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات