2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین دعوتم نکردن برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 113 پست
دیگه داداشم دعوت میخواد؟صاحب مجلسه خودش

دایی عروس نه داداشش عروس بعدم بله دعوت میخواد

یه زنگ زدن دیگه احترامه و هیچ توجیه وتوضیحی هم نداره که حتی یه زنگ نزنی یاداوری کنی  برا مراسم مخصوصا وقتی شهر دیگه هستن 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور بعضی ها میگن برو مگه آدم شخصیتش از دم جوب پیدا کرده ..صاحب مجلسه یعنی چی چه ربطی به دایی داره که صاحب مجلس یکی دیگه باشه .. حتی اگر خیلی صمیمی باشن وظیفشه زنگ بزنه بگه برادر شما دیگه احتیاج به کارت نداشتی مجلس فلان موقع و فلان تالار هست .. نه زنگی نه دعوتی نه حتی آدرسی بعد میگید برو .. آدم توی این سایت فقط شاخ در میاره از رفتار زنها

به نظر من شما که دعوت شدن نمیخواین... من خودم برا عروسیم به عمه و خاله و دایی و عمو و بچه هاشون کار ...

خب شما زنگ زدید اینا به مادرشوهره زنگ زدن حتی نگفتن مادر به فلانی بگو بیاد چه انتظاری دارید اگر خواهر اسی این کارو میکرد شوهرش میرفت نه بخدا 

تا عمر داشت سرکوفت میزد

تعلیق شدم باز اومدم
دایی عروس نه داداشش عروس بعدم بله دعوت میخواد یه زنگ زدن دیگه احترامه و هیچ توجیه وتوضیحی هم نداره ...

منم همینو میگم اصلا مارو ادم حساب نمیکنن مثلا داییه بزرگه حتی تو خواستگاری هم دعوت نکردن

خبر دارید به برادر شوهرتون کارت دادن یا نه؟!

از جاری تون یه خبر بگیرید

اگر به اونا کارت داده بودن یا تماس تلفنی داشتن شما نباید بروید شاید نخواسته دعوتتون کنه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات