2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین دعوتم نکردن برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هیچی نگفتن اصلا اونا یه شهر دیگن لااقل زنگ میزدن

بنظرم دعوت نکردن نرو - من پسرخواهرشوهرم دعوت نکرد مانرفتیم بعدا فهمیدیم نمی‌خواسته ما بریم برا عروسی خودم و خواهرام ما ب دایی‌ و عمو و عمه کارت دادیم بی دعوت نمیشه که هر چقدرم نزدیک باشه خب 

ما برای عروسی حتی خواهر برادری کارت میدهیم چه برسه دایی عروس.

همسر شما میشه دایی عروس

پس طبیعتا باید کارت میدادند.

از قبل ارتباط تون چطور بود؟؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

والا من برا عروسیم به عموهام همه کارت نوشتم عمو محمد جان و خانواده گرامی یا عمو مهدی جان و خانواده گرامی  ...ولی خاله هام که کارت ندادم تک تک مامانم زنگ میزد بهشون خودشون میگفتن نه ما کارت نمیخوایم

باید به یه صورتی زنگ میزد حداقل دیگه از برادر خواهر مگه مهمون مهمتر هم داریم توحرفاشم نگفته عروسی دخترمه فلان روز حتمن بیاین ها ؟ نه نگفته ینی ؟ 

خب هیچی نگفتن اصلا اونا یه شهر دیگن لااقل زنگ میزدن

من همیشه به بقیه میگم سازش کنید سخت نگیرید ولی بنظرم نرو حالا هرچند برادرم نزدیک باشه ولی حتما باید زنگ میزد 

برادرشوهرمن قرار بود تهران عروسی بگیره بعد خانواده شوهرم میگفتن فلانی شوهرمو میگفتن اون نیاد بمونه حواسش به خونه و فروشگاه باشه ولی تو و پسرت بیاین گفتم به هیچ وجه نمیخوام مگه بیوه ام تنها جایی برم

حالا تورو دعوت نکردن میگی برم یا نه؟؟ اصلا نرو صبر کن شاید زنگ زدن یا اگر شوهرت میخواد بره جلوشو نگیر

ولی فردا روز ک گِله کردن بگو برادرت و کاری ندارم ولی من غریبه بودم باید زنگ میزدی

بعد همین گله روبه شوهرت بکن بگو اگر خانواده من بودن تو بدون دعوت میرفتی یا من تورو میزاشتم برم

تعلیق شدم باز اومدم